ΑΡΗΣ

Επιστροφή με απουσίες

Επιστροφή με απουσίες
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να μετράει απουσίες για διαφορετικούς λόγους. Μετά τον Πορτίγια, δύο ακόμη παίκτες θέλουν οι "κίτρινοι"

Στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ επέστρεψαν σήμερα (27/12) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Απόντες για τον Αργεντινό τεχνικό του Άρη και για διαφορετικό λόγο ο καθένας ήταν οι Ρονάλντο, Τόχα, Φατί, Ρουίζ και Νέτο.

Οι δύο πρώτοι απουσίασαν με προγραμματισμένη άδεια, ο Φατί έχει αποκλειστεί στο Παρίσι λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην Γαλλία με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η πτήση του ενώ οι δύο τελευταίοι ειδοποίησαν ότι έχασαν τις πτήσεις τους και θα επιστρέψουν αύριο Τρίτη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με εξαίρεση τους Χουάνμα, Αγτζίδη που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στα ευχάριστα δε για τον Κούπερ ήταν ότι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μετά από πολύ καιρό ξεκίνησε τρέξιμο και σύντομα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Κι όσο για το μεταγραφικό μέτωπο μετά την συμφωνία για συμβόλαιο 2,5 χρόνων, μέχρι το καλοκαίρι του 2013, με τον 22χρονο Ισπανό χαφ Πορτίγια της Σπόρτιγκ Χιχόν που σήμερα ήταν να λύσει το συμβόλαιό του το βάρος φαίνεται να πέφτει στην εύρεση ενός επιθετικού και ενός αριστερού χαφ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ