ΑΡΗΣ

Επιστροφή Ψυχογιού, παρελθόν ο Γκέσιος

Επιστροφή Ψυχογιού, παρελθόν ο Γκέσιος
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Ψυχογιός επέστρεψε από το πρωί στις προπονήσεις του Άρη σε αντίθεση με τον Γιάννη Γκέσιο που αποτέλεσε παρελθόν

Στις προπονήσεις του Άρη επέστρεψε το πρωί ο Νίκος Ψυχογιός σε αντίθεση με τον Γιάννη Γκέσιο που αποτέλεσε παρελθόν.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήτανε μεταξύ των πέντε (σ.σ. μαζί με τους Κοτσώνη, Ασλανίδη και Γιώρη) που είχε εισηγηθεί ο Λούκας Αλκαράθ να αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ του Άρη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στους πέντε ποδοσφαιριστές από την περασμένη εβδομάδα είχε δοθεί άδεια με τον Ψυχογιό σε αντίθεση με τον Γκέσιο που έλυσε το συμβόλαιό του και κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Ασλανίδη.

Συγκεκριμένα ο Ψυχογιός ειδοποιήθηκε να βρίσκεται το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπως και έγινε και ενσωματώθηκε και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη, μετά από συνάντηση που είχε η διεύθυνση του αγωνιστικού με τον Λούκας Αλκαράθ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 23χρονος πλάγιος μπακ το τελευταίο 48ωρο είχε ζητήσει να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία όπως και έγινε.

Όσο για τον Γκέσιο υπέγραψε την λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Άρης αφού πρώτα πήρε τα δεδουλευμένα του από το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το καλοκαίρι κατά την σημερινή του παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο πρώην πλέον επιθετικός του Άρη φέρεται να έχει στα χέρια του ήδη προτάσεις από ΟΦΗ και Κέρκυρα κι όπως όλα δείχνουν μια από τις δυο ομάδες θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ