ΑΕΚ

Επιστροφή στη βάση

Επιστροφή στη βάση
προπονηση δωνης

Επιστροφή στην Ελλάδα μετά από δώδεκα ημέρες στην Αυστρία. Δοκιμάζεται ο 16χρονος Γκανέζος Ερίκ Οπόκου

Η καλή εμφάνιση στο φιλικό της Παρασκευής με την Αρμίνια Μπίλεφελντ (1-1) φαίνεται πως ικανοποίησε τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος επεσήμανε πως οι παίκτες του φαίνεται να έχουν πιάσει το νόημα.
Οι νέοι παίκτες της ομάδας εντυπωσίασαν τον προπονητή τους, με τον Νάτσο Σκόκο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ απέναντι στους Γερμανούς, ενώ και οι Μαϊστόροβιτς, Ρίκκα έδειξαν να έχουν προσαρμοστεί πλήρως στο κλίμα της ομάδας.

Το Σάββατο το πρωί, οι "κιτρινόμαυροι" δεν προπονήθηκαν κανονικά, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας με την Αρμίνια το βράδυ της Παρασκευής. Ωστόσο βρέθηκαν στο γήπεδο του Χοφ, όπου έκαναν αποθεραπεία.

Ο Γιώργος Δώνης έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για την Κυριακή, προκειμένου να βρεθούν με τις οικογένειές τους μετά από δώδεκα ημέρες απουσίας. Από τη Δευτέρα, όμως, συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις στους Θρακομακεδόνες.

Νέα δοκιμή με Οπόκου

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Δώνης θα δοκιμάσει τον 16χρονο Γκανέζο Ερίκ Οπόκου, όπως αναφέρει δημοσίευμα από την αφρικανική χώρα. Ο Οπόκου είχε δοκιμαστεί και τον περασμένο Ιανουάριο, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν η παραμονή του κριθεί επιτυχημένη, τότε μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο αξίας 300.000 ευρώ.

Ο νεαρός Αφρικανός αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας, αλλά και στο κέντρο, και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας του. Ανήκει στην Κινγκ Φεζάλ, ομάδα της χώρας του, ενώ ήταν και μέλος της εθνικής παίδων της Γκάνας που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Μουντιάλ της Κορέας το 2007.










TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ