ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις
Γεωργίου

Χωρίς τους ξένους και τον Χρήστο Κουτσοσπύρο που έχουν πάρει άδεια πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ωστόσο στην αυριανή απογευματινή προπόνηση αναμένεται να λάβουν κανονικά μέρος οι Λουτσιάνο, Σανόκο, Ντόε, Ραγκουέλ και ο νεοαποκτηθείς Μαγκντί. Αντίθετα θα λείψει ο Ολιβέιρα ο οποίος έχει πρόβλημα με τη βίζα του και θα έρθει στην Ελλάδα στις 2 Ιανουαρίου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τρέξιμο στις οποίες έλαβε κανονικά μέρος ο Ρόχα. Όλοι οι παίκτες είχαν εφοδιαστεί πριν από τις γιορτές με τις ειδικές ζώνες «παλμομέτρησης» από τον γυμναστή της ομάδας Νεκτάριο Πανταζή τις οποίες παρέδωσαν σήμερα προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση των μετρήσεων αφού σε όλους, και ανάλογα με τις ανάγκες τους, είχε δοθεί ένα πρόγραμμα εκγύμνασης για να το ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του τετραήμερου ρεπό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο προπονητής Γιώργος Παράσχος στους ποδοσφαιριστές, την Παρασκευή θα γίνει διπλή προπόνηση και το Σάββατο μια προπόνηση, το πρωί. Ακολούθως οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι Κυριακή (παραμονή της Πρωτοχρονιάς) και Δευτέρα. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

* Την Παρασκευή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του δημοτικού γυμναστηρίου Περιστερίου, η πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ΠΑΕ Ατρόμητος για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών και το υπαλληλικό προσωπικό. Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα μοιράσει δώρα στα παιδιά των παικτών ενώ το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του Γρηγόρη Γεωργακόπουλου θα προσφέρει τους πατροπαράδοτους κουραμπιέδες και μελομακάρονα.





TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ