ΙΩΝΙΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις
Ιωνικος

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες του Ιωνικού επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις

Το ευχάριστο για τον προπονητή του Ιωνικού είναι ότι από σήμερα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Αργεντίνος τερματοφύλακας, Γκιγέρμο Ερνάντο ο οποίος θα είναι απολύτως έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπως και οι Φαμπίνιο και Φανγκουέιρο οι οποίοι είναι έτοιμοι από κάθε πλευρά.
Εξάλλου, ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Αντώνη Νατσούρα, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση του αλλά απ ότι φαίνεται το ξεπέρασε, καθώς πλέον δεν πονάει. Καθ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα γυμνάζεται μόνος του, αλλά από την προσεχή Δευτέρα θα μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Αντίθετα, σήμερα δεν προπονήθηκε ο Γιώργος Ξενίδης, καθώς αισθανόταν ζαλάδες, όπως και πριν από καιρό και έτσι αύριο θα πάει στο νοσοκομείο για μια σειρά εξετάσεων στον λαβύρινθο και τον αυχένα.

Κατά τα άλλα, ο Καντιμοίρης αναρρώνει μετά την επιτυχημένη επέμβαση στον ώμο του, ενώ ο Κωνσταντινίδης ετοιμάζεται να μπει την Πέμπτη στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του προβλήματος που προκλήθηκε από τη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Τέλος, δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Ιωνικού κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες. Πρόκειται για τον Ευθύμη Κοτίτσα ο οποίος κλήθηκε στην εθνική ομάδα των ελπίδων για το φιλικό ματς με το αντίστοιχο συγκρότημα της Δανίας, που θα γίνεις τις 27 του μηνός στο γήπεδο της Νεάπολης και για τον Μανώλη Κωλέτση ο οποίος κλήθηκε από το Νίκο Νιόπλια στην εθνική ομάδα των νέων για προπονήσεις και φιλικούς αγώνες. Ο Κοτίτσας θα ενσωματωθεί στην ομάδα των ελπίδων το Σάββατο 24/3 και ο Κωλέτσης τη Δευτέρα 26/3.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ