ΙΩΝΙΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις
ΚΟΤΙΤΣΑΣ

Oι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, μετά το χθεσινό ρεπό, επανήλθαν σήμερα στις προπονήσεις

Μετά από πολύ καιρό, ο Αντώνης Νατσούρας, μπήκε σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων χωρίς να αισθανθεί καμία ενόχληση, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιώργος Ξενίδης και Γιώργος Σίμος.
Ο τελευταίος θα δοκιμάσει αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Ξενίδης θα μπει στο πρόγραμμα από την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο και οι τρεις δεν υπολογίζονται για το ματς με την ΑΕΚ, αφού έχουν χάσει πάρα πολλές προπονήσεις.

Επίσης, απόντες από το ματς με την ΑΕΚ θα είναι οι τραυματίες Κωνσταντινίδης και Καντιμοίρης, ο Πουλόπουλος που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από τη συμπλήρωση 7 καρτών και ο Βουρεξάκης που είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση.

Υπενθυμίζεται ότι για τον αγώνα με την ΑΕΚ, οι οπαδοί του Ιωνικού που είχαν εισιτήρια διαρκείας στη θύρα 1-2, θα καθίσουν στη θύρα 4, ενώ αυτοί που μέχρι τώρα έμπαιναν στην 4, θα καθίσουν στη θύρα 3. Οι θύρες 6 και 7-8, προορίζονται για τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ (θύρα 3), 25 ευρώ (θύρα 4), 30 ευρώ (θύρες 6, 7-8) και 100 ευρώ στη θύρα 5 (επισήμων).

Στο μεταξύ, ο ετήσιος αγώνας στη μνήμη του Νίκου Κανελλάκη, θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα, 23 του μηνός στο γήπεδο της Νεάπολης στις 18:00, δύο ημέρες μετά τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τον αδόκητο χαμό του Νίκου Κανελλάκη.

Πρόκειται για αγώνα μεταξύ της τωρινής ομάδας του Ιωνικού και αυτής των παλαιμάχων του συλλόγου και ο οποίος διεξήχθη για πρώτη φορά πέρσι, στις 19 Απριλίου 2006, και θα γίνεται κάθε χρόνο μέσα στον Απρίλιο, τον μήνα δηλαδή που έφυγε από τη ζωή ο αείμνηστος Νίκος Κανελλάκης.













TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ