ΑΡΗΣ

Επιστροφή Τριανταφυλλάκου

Επιστροφή Τριανταφυλλάκου
INTIME SPORTS

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ20 του Άρη αντί προπόνησης περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης στο Δασυγένειο με την είδηση να είχε να κάνει με την συμμετοχή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου και ότι σκόραρε.

Το πρόγραμμα του Άρη την Τρίτη περιλάμβανε παιχνίδι με την ομάδα Κ20 του Άρη αντί προπόνησης περιελάμβανε στο Δασυγένειο με την είδηση να είχε να κάνει με την συμμετοχή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου και ότι σκόραρε.

Το παιχνίδι έληξε με σκορ 4-2 υπέρ της πρώτης ομάδας με τα γκολ να σημείωσαν εκτός του Τριανταφυλλάκου (που έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του και βελτιώνεται διαρκώς σε επίπεδο φυσικής κατάστασης), οι Λεμονής, Μπακασέτας και Αγγελούδης. Κι όσο για γκολ της Κ20 οι Σίμου και Μπάλλιος.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είχαν ρεπό, ενώ ατομική προπόνηση έκανε ο Ρουμπέν Πουλίδο, κι όσο για τον Αντώνη Τσιάρα αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Άρης κέρδισε την υπόθεση του πρώην Σλοβάκου τερματοφύλακα της ομάδας Μίκαλ Πέσκοβιτς στην FIFA και που διεκδικούσε 300.000 ευρώ. Την υπόθεση χειρίστηκε ο νομικός Κώστας Ζέμπερης (είχε κερδίσει και τις υποθέσεις των Αμορόζο και Κάμπορα), δικαίωσε την ΠΑΕ Άρης, κι ενώ ο Σλοβάκος φέρεται να πληρώθηκε βάσει συμβολαίου ένα ποσό που αγγίζει τα 120.000 ευρώ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ