ΑΡΗΣ

Επιστροφή Τσέζαρεκ με αναμονή Μπομπαντίγια

Επιστροφή Τσέζαρεκ με αναμονή Μπομπαντίγια
Τσέζαρεκ INTIME SPORTS

Με μία απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Άρη εν όψει του αγώνα της επόμενης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στην πόλη της Πελοποννήσου για την 28 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (03/04, 19:00).

Στα ευχάριστα για τον Σάκη Τσιώλη εν όψει του τελικού για την ομάδα του στο κυνήγι μίας θέσης στα πλέι οφ που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ισοδυναμεί με ευρωπαϊκό εισιτήριο για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι ότι έχει και πάλι από χθες στην διάθεσή του τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Ο Κροάτης επιθετικός έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και πλέον προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκεται στην διάθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Την ίδια ώρα ο Ραούλ Μπομπαντίγια συνέχισε να προπονείται μόνος του, αλλά συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς και αναμένεται μέχρι την Τρίτη να μπει κι αυτούς σε κανονικούς ρυθμούς.

Αντιθέτως ο Μιχάλης Σηφάκης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και την Δευτέρα ο γιατρός της ομάδας Βαγγέλης Πανταζής θα αποφασίσει την εξέλιξη.

Το πιθανότερο είναι ο διεθνής τερματοφύλακας να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θεραπείας που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Εν τω μεταξύ ο Σάκης Πρίττας αποχώρησε στο τέλος της σημερινής προπόνησης με ενοχλήσεις στο γόνατο και μεθαύριο Δευτέρα (28/03) θα εξεταστεί από τον γιατρό του Άρη που θα αποφασίσει για την περίπτωση του διεθνή μέσου εν όψει του παιχνιδιού της Τρίπολης με τον Αστέρα.

Τέλος ο Χουάνμα υποφέρει από εμπύρετη αμυγδαλίτιδα του χορηγήθηκε αντιβίωση και θα μείνει κλινήρης στο σπίτι του μέχρι να υποχωρήσει ο πυρετός ενώ για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ