ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτέλους... ισοπαλία!

Επιτέλους... ισοπαλία!
αλντερμαστον

Η χειρότερη ομάδα της Αγγλίας έπειτα από 40 σερί ήττες έφερε ισοπαλία! Πανηγυρίζει η Αλντερμάστον

Η Αλντερμάστον αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γουόρμινστερ Τάουν, επιτυχία που πανηγυρίστηκε έξαλλα!
Ο σύλλογος της Non-League είχε προλάβει προηγουμένως να καταρρίψει το αρνητικό ρεκόρ της Στόκπορτ που ήταν 39 ήττες (έχασε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου μέχρι τον περασμένο Μάιο). Ο τεχνικός της Αλντερμάστον, Εϊντι Χιθ ανέλαβε τον σύλλογο πριν από πέντε εβδομάδες.

Μάλιστα δεν γνώριζε πως η ομάδα του είχε δεχθεί περισσότερα από 150 γκολ. " Δεν βρίσκομαι εδώ καιρό. Ουσιαστικά σε έξι ματς έχω καθοδηγήσει την Αλντερμάστον. Δεν ήξερα τίποτα για το ρεκόρ μέχρι την περασμένη εβδομάδα, όπου κάποιος με ενημέρωσε.

Είναι ένα ρεκόρ που κανένας σύλλογος δεν θα επιθυμούσε. Όμως αποτέλεσε την αφορμή για να κερδίσουμε δημοσιότητα. Θα είμαστε χαρούμενοι εάν κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα το καλοκαίρι.

Διαθέτουμε καλή ψυχολογία. Οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν τα παιχνίδια και ελπίζω να αναστρέψουμε το κλίμα. Θα πρέπει να νικήσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια για να πούμε πως πράγματι υπάρχει βελτίωση".

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Ντέρμπι Κάουντι διατηρεί το ρεκόρ της χειρότερης ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ συγκεντρώνοντας μόλις 11 βαθμούς το 2008.

Η Αμερικανική Σαμόα βρίσκεται στην τελευταία θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA. Το 2001 είχε ταπεινωθεί με το διαστημικό 31-0 από την Αυστραλία.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ