ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επιθεώρηση στο Περιστέρι

Επιθεώρηση στο Περιστέρι

Αντιπροσωπεία της UEFA βρέθηκε την Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Ατρόμητου.

Κλιμάκιο της UEFA επισκέφτηκε και επιθεώρησε την Τρίτη το γήπεδο της ομάδας του Περιστερίου ενόψει των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των "κυανόλευκων". Οι άνθρωποι του Ατρόμητου απέσπασαν τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της UEFA για τα βήματα προόδου που έχουν γίνει σε πολλούς τομείς όλα αυτά τα χρόνια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου επιθεώρησε σήμερα κλιμάκιο τηςUEFAστο πλαίσιο της επίσημης επιθεώρησης που γίνεται πριν από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποτελούσαν οιFilipPopovski(VenueDirector),JoannaDzios(VOBM),SakelVidal(VOBM) καιAmanuelAbate(VenueDirector).

Για μια ακόμη χρονιά η ομάδα μας απέσπασε τα συγχαρητήρια του κλιμακίου για τα σημαντικά βήματα προόδου που έχει πραγματοποιήσει ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τους κανόνες λειτουργίας των γηπέδων που έχει θεσπίσει ηUEFA.

Επιθεώρηση στο Περιστέρι

Την ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσώπησαν η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Σπύρος Μπουλούσης, ο Υπεύθυνος Εισιτηρίων Ρομπέρτο Πανάγος, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου, ο Υπεύθυνος για τα ΒallboysΣτέλιος Λαδόπουλος και ο Υπεύθυνος Τύπου Παύλος Κατώνης. Την εταιρία σεκιούριτι που έχει την ευθύνη του γηπέδου εκπροσώπησε ο Γιώργος Ιωάννου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ