ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση αφηνιασμένου... παίκτη σε οπαδούς!

Επίθεση αφηνιασμένου... παίκτη σε οπαδούς!
Παίκτης-Καμερούν-επίθεση-οπαδούς

Απίστευτο "σόου" από παίκτη σε ματς στο Ιράν όπου επιτέθηκε σε οπαδούς με κλωτσιές & κουτουλιές (vid)!

Σε αγώνα για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος μεταξύ της Payam Khorasan και της Tarbiat Mashhad που έληξε με 1-0 υπέρ της δεύτερης, "όλα τα λεφτά" ήταν το τρίτο ημίχρονο, με τον Καμερουνέζο άσο της ηττημένης Τζον Νεγκόντι να γίνεται "ταύρος εν υαλοπωλείο" και να επιτίθεται σε όποιον βρισκόταν στο δρόμο του με κάθε δυνατό τρόπο.
Κλωτσιές, μπουνιές, μέχρι και κουτουλιές ήταν τα όπλα που επιστρατεύτηκαν από τον παίκτη προκειμένου να ρίξει νοκ-άουτ αντίπαλους οπαδούς όπως φάνηκε ξεκάθαρα από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ενώ χρειάστηκε ισχυρή αστυνομική παρέμβαση για να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο.

"Ο Νεγκόντι φαίνεται να ρίχνει γροθιές σε ανθρώπους που βρέθηκαν στο δρόμο του, αν και οι περισσότερες γροθιές του δεν βρήκαν στόχο.

Όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να τον βγάλουν εκτός γηπέδου, τότε ξέφυγε και έτρεξε προς το μέρος ενός άνδρα στο κέντρο του γηπέδου όπου του έριξε κουτουλιές, για να ξαναξεφύγει από την αστυνομία και να επιτεθεί σε άλλον.



Έμοιαζε τόσο πολύ αγριεμένος ώστε να επιτίθεται σε όποιον έβλεπε στο οπτικό πεδίο του. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν ο Νεγκόντι θα αντιμετωπίσει κυρώσεις από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος", αναφέρει χαρακτηριστικά τοπικό μέσο του Ιράν για το απίστευτο αυτό περιστατικό.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ