ΜΙΛΑΝ

Επίθεση Γκαλιάνι κατά της διαιτησίας

Επίθεση Γκαλιάνι κατά της διαιτησίας
Πίρλο-Μίλαν

Τα βέλη του προς τον διαιτητή Κριστιάν Μπρίγκι μετά την ήττα-σοκ που γνώρισε η Μίλαν από την Αταλάντα, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι"

"Το ματς κρίθηκε απόλυτα από τον διαιτητή", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος των "ροσονέρι" στο επίσημο κανάλι της ομάδας και συνέχισε:

"Το πρώτο ημίχρονο ήταν αποκλειστικά δική μας ευθύνη, όμως στη συνέχεια ο Μπρίγκι έκανε τρία διαδοχικά λάθη που αποδείχτηκαν μοιραία.

Ένα λάθος τιμώρησες εμάς και τα άλλα δύο ευνόησαν την Αταλάντα, όμως δεν έχει κάποιο νόημα να παραπονιόμαστε καθώς μας λένε ότι όλα είναι καλά αυτές τις ημέρες.

Το φάουλ του Σέρτζιο Φλοκάρι στον Όντο στη φάση του πρώτου γκολ ήταν κάτι το εκπληκτικό. Το γκολ του Κλάρενς Ζέεντορφ που δεν μέτρησε ήταν κανονικό.

Είναι κρίμα που ο βοηθός διαιτητή δεν πρόσεξε ότι ο Ζέεντορφ καλυπτόταν. Και φυσικά, το γκολ του Μάσιμο Αμπροζίνι ήταν έγκυρο.

Όμως το δυσάρεστο ήταν πως στο τέλος της ημέρας χάσαμε για μία ακόμη φορά στην έδρα μας".










Να σημειωθεί πως επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του φετινού Καμπιονάτο, η Μίλαν κατρακύλησε στην 6η θέση ισόβαθμη πλέον με τη Σαμπντόρια, απέχοντας πλέον 4 πόντους από τη Φιορεντίνα και 1 από την Ουντινέζε, στη μάχη που δίνει με αυτές τις ομάδες για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της 4ης θέσης.





TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ