COPA AMERICA

Επίθεση Μαρκαριάν κατά διαιτητών και δημοσιογράφων

Peru's coach Sergio Markarian gestures towards the referee during a group C Copa America soccer match against Chile in Mendoza, Argentina, Tuesday, July 12, 2011. (AP Photo/Roberto Candia)
Peru's coach Sergio Markarian gestures towards the referee during a group C Copa America soccer match against Chile in Mendoza, Argentina, Tuesday, July 12, 2011. (AP Photo/Roberto Candia) AP

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα θυμωμένος στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τη Χιλή, με τα "πυρά" του να στρέφονται κατά των δημοσιογράφων και της διαιτησίας.

Τα ακούει εδώ και πολύ καιρό, με αποτέλεσμα να έρθει το ξέσπασμα στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι με τη Χιλή.

Ο λόγος για το Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος κατηγορείται από μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων πως στήνει υπέρ του δέοντος αμυντικά την ομάδα του Περού. Ήρθε και η ήττα στο 92' από τη "ρόχα", με συνέπεια να ανέβουν οι τόνοι.

"Δεν θέλω να αποδεχθώ ταμπέλες, μπούχτισα πια με τις ταμπέλες", ξεσπάθωσε ο συμπαθής Ουρουγουανός τεχνικός για την κριτική που του γίνεται.

"Πρέπει να είμαστε πραγματιστές. Ο καθένας θα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για την ομοσπονδία και την ομάδα που τον προσέλαβε".

Στη συνέχεια σχολίασε τις αποβολές του 62ου λεπτού, όταν οι Καρμόνα και Μποσεχούρ από το Περού και τη Χιλή αντίστοιχα, είδα την κόκκινη κάρτα του Βραζιλιάνου διαιτητή, Σάλβιο Φαγκούντες.

"Αν είναι έτσι ας ξεκινάνε όλοι οι ποδοσφαιριστές καυγάδες. Ο Καρμόνα δεν άξιζε να αποβληθεί αλλά ο Μποσεχούρ ναι, έπρεπε. Αυτό αλλοίωσε το αποτέλεσμα", ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.

Όπως και να 'χει, το σκληροτράχηλο Περού είναι στην επόμενη φάση και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του μετά και τα τελευταία παιχνίδια της πρώτη φάσης που θα γίνουν τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/7).

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ