ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιθετικοί ενόψει... Ιανουαρίου

Επιθετικοί ενόψει... Ιανουαρίου
Κωνσταντίνου Βασέλ Νταλίμπασιτς Κλάσνιντς

Δείτε δέκα περιπτώσεις επιθετικών που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να αντικαταστήσουν τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. Από τον Ιβάν Κλάσνιτς μέχρι τον... Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα βρήκε... χρυσό στην Μαλαισία και γι αυτό το λόγο αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, αφήνονται "προίκα" όμως που αγγίζει τις 750.000 ευρώ.

Πλέον οι πράσινοι έχουν απομείνει με μόλις μία λύση πρώτης γραμμής στην επίθεση και γι αυτό το λόγο ο Νίκος Νταμπίζας ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει ενίσχυση τον Γενάρη.

Τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, είναι αρκετά μαζεμένα και σε περίπτωση τελικά που δεν μπει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δύσκολα θα δοθούν αρκετά χρήματα για ενίσχυση τον Γενάρη.

Εμείς παίρνοντας ως δεδομένη την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό βρήκαμε δέκα ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ.

Τζόναθαν Ρέις (24 ετών)

Πριν από τέσσερα χρόνια θεωρούνταν μεγάλο ταλέντο στην Ολλανδία, όμως μία σειρά από ατυχίες (έσπασε το πόδι του δυο φορές) και η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του είχε ως αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος και να επιστρέψει στην Βραζιλία.

Γνωρίζει τον ολλανδικό τρόπο σκέψης, όμως ο χαρακτήρας του είναι... άστατος.

Γκοχάν Ουνάλ (31 ετών)

Γυρολόγος στην Τουρκία. Έκανε ουσιαστικά την καριέρα του στην Καϊσέρι όπου σε 5 χρόνια πέτυχε 60 γκολ. Έχει σκοράρει σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε, όμως τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα. Παραμένει κίνδυνος-θάνατος μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Γκιγιόμ Οαρό (29 ετών)

Σπουδαία καριέρα στην Παρί Σαν Ζερμέν για μία τετραετία. Είναι αρκετά ψηλός (1.92) και έχει το ρόλο του φορ... θωρηκτού. Πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από ομάδα της Κίνας στην οποία πήγε πέρσι τον Γενάρη.

Ντάριους Βασέλ (33 ετών)

Ο γνωστός σε όλους Άγγλους επιθετικός που έκανε καριέρα κυρίως σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Σίτι. Τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε Ανκαραγκουτσού και Λέστερ χωρίς μεγάλη επιτυχία. Αξίζει να σημειώσουμε πως ταλαιπωρήθηκε από κάποιους τραυματισμούς.

Τζέι Μπόθροϊντ (31 ετών)

Εξαιρετικός κυνηγός (και αυτός ψηλός 1,91) με μεγάλη καριέρα στην Αγγλία. Έχει περάσει από όλες της εθνικές της Αγγλίας (16 μέχρι μεγάλους), όμως ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Ιβάν Κλάσνιτς (33 ετών)

Πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του όμως επέστρεψε δυνατός στα γήπεδα και μάλιστα έπαιξε 50 αγώνες με την Μπόλτον στην Πρέμιερ Λιγκ. Τον τελευταίο ένα χρόνο ωστόσο δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, ενώ από το καλοκαίρι είναι ελεύθερος.

Άντρια Ντελίμπασιτς (32 ετών)

Γνωστός από το πέρασμα του στην ΑΕΚ το 2006. Έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Ισπανία με Μαγιόρκα, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Έρκουλες και τελευταία Ράγιο Βαγεκάνο. Από το καλοκαίρι, ωστόσο, είναι ελεύθερος.

Και οι... Έλληνες

Δημήτρης Σιαλμάς: Τον ζητά η μισή Superleague (μικρομεσαίες ομάδες).

Άγγελος Χαριστέας: Θεωρητικά παραμένει ενεργός. Μάλιστα πρόσφατα απέρριψε πρόταση από ομάδα της Ασίας.

Μιχάλης Κωνσταντίνου: Από το καλοκαίρι χωρίς ομάδα. Τα τελευταία χρόνια φόρτωσε με αρκετά γκολ τα δίχτυα στην Κύπρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ