ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαίωση από Σαν Λορέντσο

Επιβεβαίωση από Σαν Λορέντσο
λεντεσμα

Η Σαν Λορέντσο ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα στον πρωταθλητή Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός βάζει στη μηχανή του, τον κορυφαίο αμυντικό μέσο του περσινού πρωταθλήματος Αργεντινής (Apertura και Clausura), τον Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Η οριστική συμφωνία ανάμεσα στον πειραϊκό σύλλογο και τη Σαν Λορέντσο επήλθε το βράδυ της Δευτέρας (23/7) και μία μέρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από τη "Σικλόν", που μέσω του επίσημου site της ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του 28χρονου άσου στον Ολυμπιακό.
Το σημαντικό της όλης υπόθεσης είναι πως οι πρωταθλητές Ελλάδας απέκτησαν έναν ποδοσφαιριστή που είχε σφοδρή επιθυμία να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Όπως αναφέρεται στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Σαν Λορέντσο, ο σύλλογος έκανε πρόταση ανανέωσης στον Λεντέσμα για νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αλλά κατέθεσε και προσφορά εξαγοράς και του υπολοίπου μέρους των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή έναντι 900.000 δολαρίων (δίχως αποτέλεσμα), όμως ο Αργεντινός άσος ήταν ανένδοτος... Ήθελε μετεγγραφή στον Ολυμπιακό και μία δεύτερη ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη και να αποδείξει την κλάση του (στο Αμβούργο δεν "έπιασε").

Μάλιστα, υπογραμμίζεται πως ο 28χρονος παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό τριετούς διάρκειας έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ (500.000 ευρώ το χρόνο), ενώ επισημαίνεται και το κόστος της μετεγγραφής. Όπως ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια της Clausura, Σαν Λορέντσο, οι ερυθρόλευκοι δαπάνησαν 1,7 εκατομμύριο δολάρια. Το 1,2 εκατομμύριο δολάρια θα πάει στα ταμεία της "Σικλόν", ενώ 500.000 δολάρια θα εισπράξει ο μάνατζερ του Λεντέσμα, Αντριάν Καστεγιάνο.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι την Πέμπτη (26/7), ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ήδη, αποχώρησε από την προετοιμασία της Σαν Λορέντσο στο Μεξικό (Βερακρούζ), βρίσκεται στο Μπουένος Άϊρες και σύντομα θα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Στην Αυστρία ο Ίλια...
Ο Ίλια Ίβιτς, αφού πρώτα έφερε εις πέρας μία ακόμα μετεγγραφική αποστολή (σ.σ. Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα), θα μεταβεί την Τετάρτη (25/7) στο Σέεφελντ της Αυστρίας, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός διευθυντής της πειραϊκής ΠΑΕ θα παρακολουθήσει τον τελευταίο φιλικό αγώνα της πειραϊκής ομάδας στο εξωτερικό (με τη Μαγιόρκα στις 29 Ιουλίου) και θα επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με την ερυθρόλευκη αποστολή στις 31 Ιουλίου.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ