ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Επιβεβαίωση Φέργκιουσον για Μπερμπάτοφ

Επιβεβαίωση Φέργκιουσον για Μπερμπάτοφ
Φέργκιουσον

Την κατάθεση πρότασης για Μπερμπάτοφ επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Το "αφεντικό" του "Ολντ Τράφορντ" μίλησε για τον 27χρονο Βούλγαρο επιθετικό, επιβεβαιώνοντας την πρόταση που κατέθεσαν οι "κόκκινοι διάβολοι" στα "σπιρούνια" για τον διεθνή άσο.
" Έχουμε καταθέσει πρόταση στην Τότεναμ για τον Μπερμπάτοφ και πιστεύουμε ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί. Ο Μπερμπάτοφ είναι εντυπωσιακός εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και θα αποτελέσει σπουδαία προσθήκη στην επίθεση μας", δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

Η Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά η Τότεναμ φαίνεται να θέλει κάτι παραπάνω προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του "Μπέρμπα", στο σύλλογο του Μάντσεστερ.

Ο Φέργκιουσον θα ήθελε η μεταγραφή να είχε ολοκληρωθεί πριν φύγει η αποστολή για τη Νότιο Αφρική. Αλλά παραμένει αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε κατ΄ευχήν παρά το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει προκύψει από την Μπαρτσελόνα.

" Νομίζω ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ μας παρά εναντίον μας. Δεν πρόκειται να πιέσουμε την κατάσταση. Ελπίζουμε να υπάρξει μία εποικοδομητική συζήτηση με την Τότεναμ στο άμεσο μέλλον", τόνισε με νόημα ο Φέργκιουσον.






TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ