ΑΓΓΛΙΑ

Έπλεξε το εγκώμιο του Μαρινάκη ο Μάρτιν Ο'Νιλ

Sunderland's manager Martin O'Neil sits in the technical area prior to their match against Fulham in their English Premier League soccer match at Fulham's Craven Cottage stadium in London,  Sunday, Nov.  18, 2012. (AP Photo/Alastair Grant)
Sunderland's manager Martin O'Neil sits in the technical area prior to their match against Fulham in their English Premier League soccer match at Fulham's Craven Cottage stadium in London, Sunday, Nov. 18, 2012. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Τα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ανακατασκευή του "City Ground" ικανοποίησαν τον Μάρτιν Ο'Νιλ, που μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε τα πλάνα του για την ανακατασκευή του "City Ground" και το γεγονός αυτό σκόρπισε ικανοποίηση όχι μόνο στις τάξεις των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και στον προπονητή της ομάδας.

Απόδειξη οι δηλώσεις που έκανε ο Μάρτιν Ο'Νιλ για τις τελευταίες γηπεδικές εξελίξεις, με τον έμπειρο τεχνικό να δηλώνει εντυπωσιασμένος από τη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που έχει διάθεση να μείνει για πολύ καιρό και να επενδύσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

"Μιλήσαμε για την επιθυμία του συλλόγου να επιστρέψει στο μεγάλο πρωτάθλημα. Όπως έχω πει, τα σχέδια φαίνονται φανταστικά. Νομίζω ότι είναι θετικό σημάδι και ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επενδύει τα δικά του χρήματα για την ομάδα και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Για παράδειγμα και η Τότεναμ φτιάχνει νέο γήπεδο, αλλά εισπράττει τεράστια ποσά από τις διοργανώσεις που συμμετέχει".

Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ