ΕΠΟ

ΕΠΟ: Ευχαριστήρια επιστολή Γκαγκάτση στην UEFA για τη στελέχωση της νέας ΚΕΔ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης απέστειλε επιστολή στους Αλεξάντερ Τσέφεριν και Θεόδωρο Θεοδωρίδη, ευχαριστώντας τους για την "καθοριστική συμβολή" της UEFA στη στελέχωση της νέας ΚΕΔ.

Επιστολή απέστειλε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης προς τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν αλλά και τον Γενικό Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στην οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την "καθοριστική", όπως ανέφερε, συμβολή τους στη στελέχωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στον διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς αλλά και στον επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Ρομπέρτο Ροσέτι καθώς, όπως τόνισε ο κ. Γκαγκάτσης, "με δικούς τους προσωπικούς χειρισμούς έκλεισε ένα σοβαρό ζήτημα για την ΕΠΟ".

Ο Μάκης Γκαγκάτσης υπογράμμισε πως στη συνομιλία με τους ανθρώπους της UEFA διέκρινε επιμέλεια, σοβαρότητα και διακριτικότητα ενώ έκλεισε την επιστολή του προς την UEFA αναφέροντας ότι η γνώση και η εμπειρία των κ.κ. Λανόι, Βάλερι και Φερνάντες, οι οποίοι ήδη απολαμβάνουν την αποδοχή των συλλόγων "αποτελεί εγγύηση για την πορεία τους, αλλά και για την επίδραση που θα έχουν στην ελληνική διαιτησία".

Όπως γίνεται σαφές, η ΕΠΟ είναι διατεθειμένη να τους προσφέρει τις συνθήκες που χρειάζονται για να αντεπεξέλθουν στο έργο τους.

TAGS ΕΠΟ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ