ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εποχές... Αμβούργου

Εποχές... Αμβούργου

Ο Μάρκους Μπεργκ και ο Μλάντεν Πέτριτς αναμένεται να ξεκινήσουν μαζί στην ενδεκάδα κόντρα στον Άρη με τους δύο του να θυμούνται εποχές... Αμβούργου. Πριν από 23 μήνες η τελευταία φορά που ξεκίνησαν μαζί σε αγώνα. (VIDEO)

Όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μλάντεν Πέτριτς οι φίλαθλοι της ομάδας ονειρεύονταν ένα εξαιρετικό δίδυμο ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάρκους Μπεργκ. Μέχρι στιγμής οι δυο τους έχουν παίξει ελάχιστα μαζί, με τον Κροάτη να αρχίζει να ανεβάζει σιγά σιγά στροφές.

Για την ακρίβεια ο Πέτριτς έχει παίξει μαζί με τον Μπεργκ μόνο για 30 λεπτά και αυτά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Κροάτης μπήκε στη θέση του Σουηδού στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης", ενώ στην πρώτη του συμμετοχή με την πράσινη φανέλα είχε παίξει για λίγα λεπτά κόντρα στον Πανθρακικό σε αγώνα στον οποίο ο Μπεργκ απουσίαζε.

Έτσι, εκτός απροόπτου στο παιχνίδι με τον Άρη οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" θα έχουν την ευκαιρία να τους δουν για πρώτη φορά να ξεκινούν στην ίδια ενδεκάδα.

Επτά φορές μαζί

Όπως είναι γνωστό, οι δύο τους είχαν συνυπάρξει στο Αμβούργο τη σεζόν 2011-12. Τη συγκεκριμένη σεζόν οι δύο παίκτες έπαιξαν συνολικά επτά φορές μαζί, ενώ τις τρεις από αυτές ξεκίνησαν ως το βασικό επιθετικό δίδυμο του Αμβούργου.

Σε αυτά τα παιχνίδια η γερμανική ομάδα πήρε μία νίκη, ηττήθηκε τέσσερις φορές και δύο παιχνίδια τελείωσαν ισόπαλα. Στα τρία παιχνίδια που έπαιξαν ως βασικοί τα αποτελέσματα είναι ισορροπημένα (μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα), ενώ οι δυο τους έχουν σκοράρει από ένα τέρμα.

Παράλληλα, σε δύο παιχνίδια ο ένας πήρε τη θέση του άλλου χωρίς ωστόσο κανείς να σκοράρει.

Αγώνας Σκορ Τι έκαναν
Αμβούργο - Σάλκε 1-2 Βασικός και γκολ ο Πέτριτς, αλλαγή ο Μπεργκ.
Αμβούργο - Φράιμπουργκ 1-3 Βασικός ο Πέτριτς, αλλαγή ο Μπεργκ
Χόφενχαϊμ - Αμβούργο 4-0 Βασικός ο Μπεργκ, αλλαγή ο Πέτριτς
Νυρεμβέργη - Αμβούργο 1-1 Βασικός Μπεργκ, αλλαγή ο Πέτριτς
Βόλφσμπουργκ - Αμβούργο 2-1 Βασικοί και οι δύο γκολ ο Μπεργκ
Καϊζερσλάουτερν - Αμβούργο 0-1 Βασικοί και οι δύο
Αμβούργο - Λεβερκούζεν 1-1 Βασικοί και οι δύο γκολ ο Πέτριτς


Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση κόντρα στην Βόλφσμπουργκ και το γκολ του Μπεργκ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ