ΙΩΝΙΚΟΣ

Εποχή Χαραλαμπίδη στον Ιωνικό

Εποχή Χαραλαμπίδη στον Ιωνικό
Χρήστος Κανελλάκης INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ιωνικός άλλαξε χέρια, καθώς από την Πέμπτη το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πέρασε στον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη

Μετά από 21 χρόνια η ΠΑΕ Ιωνικός άλλαξε και επίσημα χέρια περνώντας από αυτά του Χρήστου Κανελλάκη, σε αυτά του αρτοβιομήχανου Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.

Οι δύο άνδρες ήρθαν σε οριστική συμφωνία την Πέμπτη, κάτι που γνωστοποίησε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο κ. Χαραλαμπίδης. Να σημειωθεί πως πριν από λίγο καιρό ο νέος μεγαλομέτοχος του Ιωνικού, θέλησε να ασχοληθεί με την Ηλιούπολη.

Η δήλωση του κ. Χαραλαμπίδη αναφέρει:

"Ευχαριστώ θερμά, την οικογένεια της Ηλιούπολης, αλλά οι βλέψεις μου και το όραμα μου δεν μου επέτρεψαν να κινηθώ όπως εγώ έκρινα, για να μπορέσω να δημιουργήσω μόνος μου ,τη δική μου ανταγωνιστική ομάδα.

Αυτή την ευκαιρία τη βρίσκω μέσα από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τους Κυρίους Λεωνίδα και Χρήστο Κανελλάκη. Δεν θέλω να πω περισσότερα σήμερα πλην τριών λέξεων. Δουλεια-Δουλειά-Δουλειά, διότι ή αλήθεια είναι ότι μας περιμένει αρκετή. Οι χρόνοι πιέζουν και για αυτό από αύριο θα ξεκινήσουμε τα ραντεβού με πρώτο αυτό με τον Κύριο Βούζα.

Είμαστε 10 άνθρωποι που αναλαμβάνουμε μία ομάδα με ιστορία και για αυτό θα θέλαμε όλους δίπλα μας. Τον κόσμο, τον ερασιτέχνη και όλους τους φορείς της πόλης. Το νομικό μέρος τελείωσε σήμερα, υπογράφοντας τη συμβολαιογραφική πράξη και μέσα στην εβδομάδα, θα έχουμε και το τυπικό κλείσιμο της υπόθεσης.

Από σήμερα ξεκινά μία νέα εποχή και είμαστε περήφανοι ,αλλά συνάμα και έτοιμοι για αυτό που αναλαμβάνουμε. Ευχαριστώ πολύ την Οικογένεια Κανελλάκη για την άψογη συνεργασία και την απόλυτη εχεμύθεια, που είχαμε αυτές τις 20 ημέρες της διαπραγμάτευσης. Θα γνωριστούμε τις επόμενες ημέρες καλύτερα διότι όπως ανέφερα και παραπάνω ,μας πιέζει ο χρόνος. Ευχαριστώ πολύ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ"

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ