ΑΡΗΣ

Εποχή Κάλας με πρώτες πληρωμές

Εποχή Κάλας με πρώτες πληρωμές

Ο Άλεξ Κάλας ανέλαβε την προεδρεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη τα ξημερώματα της Τρίτης και στην διάρκεια της ημέρας προχώρησε στις πρώτες πληρωμές. Επιθυμία για παραμονή του Γιάννη Τοπαλίδη.

Ο Άλεξ Κάλας λίγες ώρες από την στιγμή που έγινε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη προχώρησε στις πρώτες πληρωμές στην διάρκεια της Τρίτης. Αυτό έγινε μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου όταν άπαντες βρέθηκαν στα γραφεία του «Κλεάνθης Βικελίδης» και έλαβαν τον μισθό του Δεκεμβρίου.

Το παρών στην σημερινή προπόνηση έδωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Χρήστους Ταουξίδης, μαζί με τον πολύ στενό συνεργάτη και εκπρόσωπο του ομογενή επιχειρηματία, Γιώργο Γιακουμίδη.

Αμφότεροι βρέθηκαν πριν την έναρξη της προπόνησης στα αποδυτήρια και αφού είχε προηγηθεί ένα πρώτο τετ α τετ του Γιακουμίδη με τον τεχνικό του Άρη Πάουλο Κάμπος.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γιακουμίδης θα αναλάβει τον ρόλο, κατά κάποιο τρόπο, του διοικητικού υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο τετ α τετ που είχε με τον Κάμπος του ζήτησε να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τον Γιάννη Τοπαλίδη ότι παραμένει κανονικά στην θέση του. Αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Ο Τοπαλίδης σε αντίθεση με την προπόνηση της Κυριακής δεν παραβρέθηκε στην προπόνηση, ενώ ο Γιακουμίδης προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί του χωρίς όμως να τα καταφέρει. Κάτι ζήτησε από τον Κάμπος να το κάνει, και να το επαναλάβει όταν τον ενημέρωσε ότι δεν τον βρήκε.

Στα αποδυτήρια και αφού παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης ο στενός συνεργάτης του Κάλας στην ομιλία του τους είπε: « Σας μεταφέρω του χαιρετισμούς του κ. Κάλας προς όλους σας και να γνωρίζετε ότι σας υπολογίζει όλους και τον καθένα ξεχωριστά ως το πιο πολύτιμο στοιχείο περιουσίας της ομάδας.

Είστε τα θεμέλια ύπαρξης του Άρη και για αυτό θα κοιτάξει να σας προστατέψει και διαφυλάξει με κάθε τρόπο πληρώνοντάς σας κάθε μήνα χωρίς καθυστέρηση»
, κάτι που συνέβη μετά το τέλος της προπόνησης με την καταβολή του Δεκεμβρίου όπως και για το προσωπικό.

Η ομιλία του Γιακουμίδη συνεχίστηκε: «Αυτό που ζητάει ο κ. Κάλας από σας είναι να καταθέτετε την ψυχή σας για την ομάδα, να έχετε συναδελφική αλληλεγγύη, να σέβεστε τους προπονητές σας και να έχετε υποδειγματική συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδου».

Ακόμη τους ενημέρωσε ότι από σήμερα κιόλας θα τακτοποιηθεί το θέμα της ασφαλιστικής τους κάλυψης και των ιδιωτικών συμφωνητικών τους για να καταλήξει υπογραμμίζοντας τους: «Δικό σας σκοπός θα είναι βήμα βήμα να προοδεύετε στην ζωή σας και απερίσπαστοι να πετύχετε να κατακτήσετε το πρωτάθλημα».

Με την καταβολή του μισθού του Δεκεμβρίου της τάξης των 50.000 ευρώ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αδερφός του Άλεξ Κάλας, αποδείχθηκε συνεπής στις δεσμεύσεις του.

Μάλιστα ο πρώην τεχνικός της ομάδας τις επόμενες μέρες, θα προβεί σε ελέγχους που μεταξύ άλλων αφορούν και τα χρήματα Νοεμβρίου, αλλά και άλλες πιθανές οφειλές. Οφειλές που η πλευρά Κάλας έχει δεσμευτεί ότι θα τις καλύψει και αυτές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Νίκος Γκόλιας, Αλέξανδρος, Κυριάκος Μαζουλουξής και Σταύρος Βασιλόπουλος για μια ακόμη μέρα συνέχισαν το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης (ο τελευταίος αναμένεται αύριο να μπει στο κανονικό πρόγραμμα).

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ