ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερχεται... με "διαβολικές" υποσχέσεις

Ερχεται... με "διαβολικές" υποσχέσεις
Mανούτσο

Ο Μανούτσο έρχεται και εκτός από το "τριφύλλι" σκέφτεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με δηλώσεις του στο έντυπο «Manchester Evening News» όμως επιμένει και ευελπιστεί ότι από το καλοκαίρι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. " Το γεγονός ότι αγωνίστηκε με την Ανγκόλα και τα πήγε πολύ καλά στο Κόπα Άφρικα, σημαίνει ότι θα κάνουμε νέα αίτηση για τη χορήγηση άδειας το καλοκαίρι και ευελπιστώ ότι την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται σε εμάς".

Σύμφωνα με τους κανονισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι άδειες εργασίας χορηγούνται ότι οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί πάνω από 75% των αγώνων των Εθνικών τους ομάδων για πάνω από δύο χρόνια.

Ο ίδιος ο Ανγκολέζος επιθετικός ο οποίος επισκέφτηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ανγκόλας, χαρίζοντάς του μια φανέλα με το Νο34 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε για τα όσα συνεχίζει να υποστηρίζει ο σερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

" Είναι ικανοποίηση το ότι ακούω πως κάποιος τόσο έμπειρος προπονητής όπως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μιλάει έτσι για μένα. Αν ολα πάνε καλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω όσο πιο πολλά γκολ μπορώ".

Σιωπηρή επιστροφή



Επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:30, η απόστολη του Παναθηναϊκού από την Σκωτία. Οι παίκτες της ομάδας αποχώρησαν από το "Ελ. Βενιζέλος" χωρίς να κάνουν δήλωση για την αναμέτρηση κόντρα στην Ρεϊντζερς, αποδεικνύοντας ότι αφετέρου έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους και πάλι στο ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζουν παράλληλα ότι το σκορ του πρώτου ματς "κρύβει" κινδύνους.

Μετά την άφιξή τους άπαντες πήγαν στην Παιανία και όσοι αγωνίστηκαν στην Σκωτία ακολούθησαν πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ματς με τον Ατρόμητο. Στο "πράσινο" στρατόπεδο σκέφτονται μόνο τη νίκη στο Περιστέρι που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας και ταχύτητες. Στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη και την τακτική, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα και αποθεραπεία. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σωτήρης Λεοντίου, Γιόσου Σαριέγκι, καθώς και ο Τάκης Φύσσας λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Καραγκούνης: "Υπουλο το αποτέλεσμα"

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης μπορεί να είναι μοιρασμένες, ωστόσο με τους φίλους του Παναθηναϊκού στις εξέδρες της Λεωφόρου, οι "πράσινοι" έχουν το προβάδισμα.

" Είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς, γιατί τώρα θα παίξουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας. Βεβαίως θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, γιατί συνάμα δεν παύει να είναι και «ύπουλο» το αποτέλεσμα και θέλει πάρα πολύ προσοχή.

Για μένα η ρεβάνς είναι ακόμη 50-50. Σαφώς είναι καλό που πήραμε την ισοπαλία, που φύγαμε αλώβητοι από την έδρα των Ρέιντζερς. Βεβαίως θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι παραπάνω. Έχουμε συνηθίσει στα εκτός έδρας παιχνίδια να κάνουμε και κάτι παραπάνω, αλλά το καλό είναι ότι το παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και θεωρώ ότι με τον κόσμο μας, στο γήπεδό μας έχουμε κάποιες πιθανότητες παραπάνω.

Τονίζω όμως ότι θέλει προσοχή. Χρειάζεται πολλά. Γιατί κι αυτοί με το 0-0 θα επιχειρήσουν να παίξουν με αντεπιθέσεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε παραπάνω πιθανότητες για τη ρεβάνς, με τη βοήθεια και των φίλων μας



".

Μόρις: "Τον πρώτο λόγο, γιατί θα έχουμε τους οπαδούς μας"

Στην δύναμη της έδρας και την μεγάλη βοήθεια των φίλων του Παναθηναϊκού που θα κατακλύσουν κάθε γωνία της Λεωφόρου, αναφέρθηκε και ο Νασίφ Μόρις.

" Ήταν ένα σφιχτό ματς. Κρατήσαμε την εστία μας ανέπαφη, αλλά το 0-0 είναι ένα περίεργο σκορ για τη ρεβάνς και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θεωρώ πάντως ότι έχουμε τον πρώτο λόγο, γιατί θα έχουμε τους οπαδούς μας στο πλάι μας. Περιμένει ένα δύσκολο βράδυ τη Ρέιντζερς στην Αθήνα. Είδατε τους οπαδούς μας στη γωνία, πως φώναζαν. Φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Αθήνα".



Ποστίγκα: "Προβάδισμα με την υποστήριξη του κόσμου μας"

Με την βοήθεια των 1200 οπαδών τους οι "πράσινοι" απέδειξαν ότι στην ρεβάνς η συμπαράσταση θα είναι ακόμα πιο μεγάλη. Αυτό έκανε γνωστό και ο Έλντερ Ποστίγκα, τονίζοντας : "Η Ρέιντζερς είναι πολύ καλή ομάδα και η ρεβάνς δε θα είναι εύκολη υπόθεση. Τώρα θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην έδρα μας και θεωρητικά έχουμε ένα προβάδισμα, αφού θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμη".



Μάτος: "Στην Αθήνα η Ρέιντζερς θα έχει αρκετές δυσκολίες"

Από τις σταθερές μονάδες του Παναθηναϊκού, ο Μαρσέλο Μάτος δεν απέδωσε σίγουρα όπως ο ίδιος θα ήθελε κόντρα στους "διαμαρτυρόμενους". Ο Βραζιλιάνος μέσος αναφερόμενος στον επαναληπτικό του αγώνα με τους Ρέιντζερς, είπε:

"Σίγουρα το 0-0 είναι ένα επικίνδυνο σκορ, αλλά είναι καλύτερο από μια ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο η Ρέιντζερς ήταν λίγο καλύτερη από εμάς, αλλά στο δεύτερο ήμασταν κι εμείς αρκετά καλοί και ρισκάραμε παραπάνω. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να είναι δυνατή. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στην Αθήνα η Ρέιντζερς θα έχει αρκετές δυσκολίες".



Τα εισιτήρια με Ατρόμητο

Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο την Κυριακή είναι η άμεση προτεραιότητα των οπαδών του "τριφυλλιού" και μετά στρέφουν το βλέμμα τους στον επαναληπτικό με την Ρέιντζερς. Ετσι η "πράσινη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση που θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς του Περιστερίου.

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα Πέμπτη, 14/2/2008 έως και την Κυριακή 17/2/2008, θα διαθέτει σε φιλάθλους της, εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα για την 21η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ που θα διεξαχθεί στις 17/2/2008 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Τα εισιτήρια θα διατίθονται ονομαστικά στους φιλάθλους της ομάδας μας, που είναι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας με δικαίωμα αγοράς έως και 2 εισιτηρίων. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τα εκδοτήρια που βρίσκονται στη Θύρα 4 του Γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης" και παραπλεύρως του Ξενοδοχείου Ζafolia (Λ.Αλεξάνδρας 87), από τις 10:30 έως τις 18:30 έως το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10.30 εώς τις 15.00.

Για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης".







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ