ΑΡΗΣ

Έρχεται ο Ολίβα

Έρχεται ο Ολίβα
Αρης πανηγυρικο

Σήμερα ή αύριο θα αναμένεται να ανακοινώσουν οι "κίτρινοι" τη συνεργασία τους με τον Ισπανό τεχνικό, μετά την ήττα της Οσπιταλέτ από την Εϊμπάρ με 2-0.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα άλλωστε και σε τελευταίες του δηλώσεις είχε αφήσει να εννοηθεί πως το μυαλό του από αύριο Δευτέρα θα βρισκόταν περισσότερο στην Θεσσαλονίκη και στον Άρη παρά στις υποχρεώσεις του με την Οσπιταλέτ.
Κάτι τέτοιο όπως φαίνεται θα ισχύσει και στην πράξη αφού το χθεσινό αποτέλεσμα με την Εϊμπάρ ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο εκτός των άλλων και για την γρηγορότερη άφιξή του στην Θεσσαλονίκη.

Εκτός του Ισπανού τεχνικού από την φετινή ομάδα της Οσπιταλέτ το πιο πιθανό είναι του χρόνου να αγωνίζεται σε αυτή του Άρη και ο Φελίπε Σανσόν.

Ο κοντόσωμος επιθετικός μάλιστα δεν έχει διστάσει σε δηλώσεις του στην Ισπανία να αποκαλύψει ότι ο Άρης είναι μία από τις ομάδες που ήδη τον έχουν πλησιάσει για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους για την επόμενη χρονιά.

Κατά τα άλλα ο Βραζιλιάνος Μάρκο Αουρέλιο είναι πάντα στα υπόψη της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την μεταγραφή του αριστερού μπακ της Ουνιάο Σάο Ζοάο να μην αποκλείεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Όπως φαίνεται πάντως δεν θα είναι ο μόνος αφού στον Άρη εξετάζουν σίγουρα άλλη μία ή άλλες δύο περιπτώσεις από την χώρα της λατινικής Αμερικής.

Τέλος κι όσον αφορά το θέμα του Ντάσιου του ΠΑΣ Γιάννενα ο Άρης θα επανέλθει μόνο υπό άλλες συνθήκες. Αν δηλαδή η ομάδα της Ηπείρου δεν επιμείνει να θέλει ως αντάλλαγμα μεταξύ των άλλων τον Γιώργο Γκουγκουλιά.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ