ΑΡΗΣ

Έρχεται ο Σταμπιλίν

Έρχεται ο Σταμπιλίν
Αρης, πρώτη προπόνηση

Μία ακόμη μέρα παράταση θα πάρει σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η άφιξη του Ισπανού άσου

Από πλευράς της ΠΑΕ Άρης μπορεί από το Σάββατο που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Ορλάντι Σταμπιλίν να μην έχει ακολουθήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση περί απόκτησής του και αυτό γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του. Παρόλα αυτά στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία ότι κάτι μπορεί να στραβώσει.
Το γιατί; Αυτό έχει να κάνει σύμφωνα με την ενημέρωση από την Ισπανία και τον Μανουέλ Φερέρ που χειρίζεται την υπόθεση. Σήμερα λοιπόν είναι να συναινέσει, με μια καθυστέρηση λίγων ημερών, και η Αλαβές που μαζί με την Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει από μισά τα δικαιώματα του 23χρονου αριστερού χαφ.

Από τη στιγμή που θα υπάρξει η συγκεκριμένη εξέλιξη τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την άφιξη του Ορλάντι Σταμπιλίν στην Θεσσαλονίκη και αφού περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη στο Ελατοχώρι όπου συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Κατά τα άλλα στο Ελατοχώρι συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη κάτω από τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού, Χουάν Κάρλος Ολίβα, και στους ίδιους πάντα ρυθμούς των τριών προπονήσεων. Δηλαδή βάρος στην φυσική κατάσταση το πρωί και στις ασκήσεις τακτικής στην προπόνηση των 11:00 όπως και στην απογευματινή.

Τέλος κι όσον αφορά την περίπτωση του Ρούμπεν Παλαθουέλος δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της επιστροφής του στον Άρη. Αιτία για μία τέτοια εξέλιξη το γεγονός ότι τελικώς το φλερτ της Χαρτς δεν φαίνεται να προχωρά σε γάμο.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ