ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται ο "βράχος" Μέλμπεργκ!

Έρχεται ο "βράχος" Μέλμπεργκ!
Μέλμπεργκ

Η αποστολή αναχωρεί τη Δευτέρα (22/6) για το Ζέεφελντ, ημέρα που έρχεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ

Ο Σωκράτης Κόκκαλης εγγυήθηκε πως ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η επικείμενη απόκτηση, δηλαδή, του Όλοφ Μέλμπεργκ (έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ), όπως και η παραμονή του Ματ Ντάρμπισιρ (έναντι 3,35 εκατομμυρίων ευρώ) είναι μόνο η αρχή. Ο νταμπλούχος Ελλάδας καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τα αγωνιστικά κενά του, αλλά θα ισχυροποιηθεί κι άλλο προκειμένου να δημιουργήσει ένα έμψυχο δυναμικό ανάλογο των προσδοκιών του συλλόγου και των φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας.
Ο "βράχος" Όλοφ Μέλμπεργκ αναμένεται στη χώρα μας το μεσημέρι της Δευτέρας (22/6, 13:30) προκειμένου να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει το πλουσιοπάροχο τριετές συμβόλαιο που του πρότεινε ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην ερυθρόλευκη προετοιμασία.

Ο διεθνής άσος, παρά τις επίμονες προσπάθειες του Παναθηναϊκού να τον αποκτήσει, διάλεξε Ολυμπιακό, που πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό του έναν παίκτη τεράστιας κλάσης και έπληξε το πράσινο γόητρο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε για μία ακόμα φορά επίδειξη δύναμης και έστειλε εκ νέου σαφές μήνυμα πως όποιον ποδοσφαιριστή θέλει, τον αποκτά με συνοπτικές διαδικασίες.

Περί Μπομπό

O παράγοντας της Μπεσίκτας, Κενάν Ονέρ, αποκάλυψε στην τουρκική εφημερίδα "Χουριέτ" πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει την καλύτερη πρόταση για την απόκτηση του Μπομπό, δίνοντας διορία στον πειραϊκό σύλλογο δύο ημερών προκειμένου να καταθέσει καλύτερη οικονομική προσφορά. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, έχουν "παγώσει" το θέμα, καθώς με τα επτά εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η νταμπλούχος Τουρκίας για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού δεν πρόκειται να γίνει η μεταγραφή, καθώς ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι των Τούρκων.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έβαλε φρένο στην υπόθεση και ο Ολυμπιακός θα επανέλθει μόνο σε περίπτωση που η Μπεσίκτας δεχθεί να συζητήσει σε χαμηλότερη οικονομική βάση.

Η πειραϊκή ομάδα ψάχνει κάτι δυνατό και καλό στην επίθεση, έναν επιθετικό περιοχής με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά δεν βιάζεται. Η παραμονή του Ματ Ντάρμπισιρ δίνει τη δυνατότητα σε διοικητικό και προπονητικό επιτελείο προκειμένου να γίνει η σωστότερη επιλογή για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Με 24 παίκτες στο Ζέεφελντ

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους, με την προπόνηση που έγινε στις 09:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση, που είχε διάρκεια μιάμιση ώρα, περιλάμβανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και παιχνίδια με την μπάλα. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ζεβλάκοβ, ο οποίος έχει άδεια και θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας από τη Δευτέρα (22/6).

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (22/6), στις 08:30, με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας, με πτήση μέσω Μονάχου. Στο Ζέεφελντ θα πραγματοποιηθεί για μία ακόμα φορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ο Τιμούρ Κετσπάγια θα έχει τη δυνατότητα να κτίσει την ομάδα που έχει στο μυαλό του.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται 24 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Φερνάντο Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Ντιόγκο Λουΐς Σάντο, Ντιντιέ Ντομί, Ντουντού Σεαρένσε, Γιώργος Γκαλίτσιος, Λουτσιάνο Γκαλέτι, Όσκαρ Γκονθάλεθ, Γιώργος Κατσικογιάννης, Πάβελ Κόβατς, Λεονάρντο, Μίχαλ Ζεβλάκοβ, Αντώνης Νικοπολίδης, Λεωνίδας Παναγόπουλος, Τάσος Πάντος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ούρκο Πάρντο, Ιεροκλής Στολτίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Ζαουάντ Ζαϊρί, Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Στην ομάδα θα ενταχθούν αργότερα οι Γιώργος Νικλητσιώτης και Άρης Σοϊλέδης, που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, καθώς και ο Ματ Ντάρμπισιρ, όταν ο Άγγλος επιθετικός υπογράψει το τετραετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο 23άχρονος άσος αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα (22/6) για να βάλει την υπογραφή του και στη συνέχεια να ταξιδέψει με προορισμό το Ζέεφελντ, ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία.




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ