ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται την Δευτέρα ο Μέλμπεργκ

Έρχεται την Δευτέρα ο Μέλμπεργκ
μελμπεργκ

Την Δευτέρα αναμένεται στην Ελλάδα ο έμπειρος αμυντικός, Μέλμπεργκ. Ραντεβού και με Ντάρμπισιρ

Δύο από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούσαν τους νταμπλούχους Ελλάδας έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία, σχεδόν. Και γράφουμε σχεδόν γιατί μπορεί στην περίπτωση του Ντάρμπισιρ όλα να έχουν τελειώσει θετικά αλλά σ' αυτή του Μέλμπεργκ απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που όμως δεν φαίνονται ικανές να χαλάσουν την συγκεκριμένη μεταγραφή.
Στην πραγματικότητα ο 32χρονος αμυντικός θεωρείται "κλεισμένος" όμως από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο κρατάμε ελάχιστες επιφυλάξεις. Η Γιουβέντους έχει πει το πολυπόθητο "ναι", ο έμπειρος σέντερ μπακ θέλει να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" όμως όλα θα τελειώσουν θετικά (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την Δευτέρα.

Ο Σκανδιναβός αμυντικός αναμένεται την Δευτέρα στην Ελλάδα προκειμένου να γίνει και επίσημα νέο μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.

Ωστόσο την Δευτέρα, οι Πειραιώτες δεν θα ασχολοηθούν μόνο με την περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ που αναμένεται να είναι ο νέος ηγέτης της αμυντικής γραμμής αλλά και του Ματ Ντάρμπισιρ.

Φυσικά δεν τίθεται θέμα παραμονής ή όχι του Άγγλου αφού οι "ερυθρόλευκοι" αγόρασαν τα δικαιώματά του από την Μπλάκμπερν, απλά την Δευτέρα ο 23χρονος επιθετικός θα βρεθεί μαζί με τον εκπρόσωπό του στα γραφεία των νταμπλούχων Ελλάδας για να συζητήσουν τους όρους του νέου του συμβολαίου.

Έτσι λοιπόν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οι Πειραιώτες αναμένεται να καλύψουν δύο σημαντικά κενά και να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές κάτι που προκύπτει και από την ΠΑΕ, πως ο Ολυμπιακός θα κάνει σωστές, σοβαρές και καλές μεταγραφές (όπως του Μέλμπεργκ), απλά χρειάζεται υπομονή και όχι ανησυχία.

Πρώτη χωρίς δύο

Νωρίς νωρίς, ελέω προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός άρχισε την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το πρωί της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, χωρίς οπαδούς, κάμερες και μικρόφωνα, για να περάσουν από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις και να κάνουν την πρώτη προπόνηση.

Παρόντες ήταν άπαντες, πλην δύο. Του Μίχα Ζεβλάκοφ, που είχε πάρει άδεια και αναμένεται αύριο στην Αθήνα, και του Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντίνος δεν υπολογίζεται στα αρχικά πλάνα, ωστόσο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και εφόσον δεν έχει βρει άλλη ομάδα, του ανήκει. Πάντως η σύμβαση δανεισμού του στη Σαν Λορέντσο λήγει στις 30 Ιούνιου και εξ αυτού του λόγου και καθώς το πρωτάθλημα στην Αργεντινή βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν μπόρεσε να έρθει.

Ο Κόκκαλης παρουσίασε Κετσπάγια

Παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού ήταν και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος πήγε στου Ρέντη για να παρουσιάσει στους παίκτες τον νέο προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια. Ο πρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ δεν κάθησε για πολύ και αρκέστηκε να ζητήσει από τους παίκτες σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του καινούριου προπονητή, ώστε η ομάδα να πάει φέτος ακόμα καλύτερα από πέρυσι.

Στη συνέχεια ο Σωκράτης Κόκκαλης μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου έχει συνεργασία με τον γενικό διευθυντή Γιάννη Χρυσικόπουλο για τα τρέχοντα μεταγραφικά ζητήματα. Το πλέον σημαντικό εκ των οποίων είναι ασφαλώς η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Όλαφ Μέλμπεργκ, που αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της ημέρας.

Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί

Γνωστή έγινε την Παρασκευή η τριάδα των αρχηγών του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν. Αυτή συνθέτουν οι Αντώνης Νικοπολίδης, Ντουντού Σεαρένσε και Λουτσιάνο Γκαλέτι.
























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ