ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερχονται εξελίξεις με Βύντρα

Ερχονται εξελίξεις με Βύντρα
Βύντρα

Η νέα εβδομάδα "κρύβει" εξελίξεις στο θέμα Βύντρα αλλά και στα πλάνα του Πεσέιρο ενόψει ντέρμπι

Μετά από το ρεπό της Κυριακής οι "πράσινοι" αν και συγκλονισμένοι από τις εξελίξεις επιστρέφουν την Δευτέρα στις προπονήσεις και την νέα προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.
Οπως ο ίδιος ο κ. Πεσέιρο είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές του η διπλή (πρωϊνή και απογευματινή) προπόνηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα επίπονη κυρίως για τους μυς και όχι για την αντοχή.

Θετικά για Φύσσα και άμυνα

Στα θετικά της αναβολής της πρεμιέρας ο Τάκης Φύσσας ολοένα και θα δείχνει πιο έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί στις αρχικές επιλογές για το αριστερό άκρο. Στα θετικά συγκαταλέγεται και η ευκαιρία να ξεπεράσει τον τραυματισμό του τόσο ο Νίνης όσο και την απουσία του λόγω της ίωσης ο Νταμέ Εντογιέ.

Παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Ενακαρίρε και Σαριέγκι προκειμένου να γίνει τελικά η σωστή επιλογή για παρτενέρ του Γιάννη Γκούμα, την ώρα μάλιστα που ο Μόρις αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Κληρώνει για Βύντρα


Καθοριστικό αναμένεται το επόμενο το διήμερο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λουκά Βύντρα το οποίο δεν αποκλείεται να είναι εκτός συνόρων. Η Χέρτα αναμένει την θετική ή αρνητική απάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού στην τελευταία και βελτιωμένη πρόταση των 1.7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις όλα πιθανών να εξαρτώνται από την πορεία των διαπραγματεύσεων του κ. Βέλιτς με τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Βύντρα εφόσον υπάρχουν συζητήσεις με την αντίστοιχη ομάδα.

Από την Γερμανία οι τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής αμυντικός έχει ήδη συμφωνήσει με τη Χέρτα για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ