ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρευνα για το ποδόσφαιρο: Πες μας τη γνώμη σου

Έρευνα για το ποδόσφαιρο: Πες μας τη γνώμη σου

Πόσο επηρεάζει τη ζωή μας το ποδόσφαιρο; Ποιος δεν ξέρει τον Λιονέλ Μέσι; Είναι οι ποδοσφαιριστές σύγχρονοι ήρωες; Πάρε μέρος τώρα στη μεγάλη έρευνα της Ευγενίας Τζουμάκα, που έχει την υποτροφία της FIFA.

Πριν από 5 μήνες, γράψαμε για την πανεπιστημιακή έρευνα της Ευγενίας Τζουμάκα σχετικά με το ποδόσφαιρο που είχε μάλιστα την σφραγίδα της FIFA. Την θυμάστε; Βεβαίως και την θυμάστε, αφού είχατε ενεργή συμμετοχή (χιλιάδες αναγνώστες πήραν μέρος) στο πρώτο μέρος της έρευνας, σχετικά με τα άδεια ελληνικά γήπεδα. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα για το δεύτερο μέρος , που έχει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ασχολείται με τους ποδοσφαιριστές και πόσο ρόλο παίζουν στη ζωή μας.

Πρόκειται για τους πρωταγωνιστές του πιο προβεβλημένου αθλητικού θεάματος, που γίνονται αντικείμενο συζήτησης σε καφετέριες, πλατείες, σπίτια, χώρους εργασίας και γενικότερα σε κάθε γωνιά του κόσμου. Αλήθεια, ποιος άνθρωπος στον πλανήτη δεν έχει ακούσει τ' όνομα του Λιονέλ Μέσι έστω μια φορά; Πόσο μέρος από το χρόνο μας ξοδεύουμε για το ποδόσφαιρο και κάποιους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένα;

Η σχέση του θαυμαστή με τον εκάστοτε ποδοσφαιριστή πως χτίζεται; Είναι μονάχα οι αθλητικές ικανότητες που σε “δένουν” μ' έναν ποδοσφαιριστή ή παίζει ρόλο και η εξωγηπεδική ζωή μαζί με την προσωπικότητα; Πόσο ρόλο παίζουν τα ΜΜΕ στην επαφή του θαυμαστή με τον ποδοσφαιριστή; Στο κυνήγι της αναζήτησης ηρώων, μήπως οι ποδοσφαιριστές είναι οι τυχεροί της σύγχρονης εποχής;

Μπες στη μεγάλη έρευνα με την σφραγίδα της FIFA για το ποδόσφαιρο

Αυτά μονάχα είναι λίγα από τα ζητήματα-ερωτήματα που προκύπτουν από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έρευνα. Για να γίνεις κομμάτι και πρωταγωνιστής της, αποτυπώνοντας απλά τις εμπειρίες σου, πάρε μέρος ΕΔΩ . Δεν θα σου πάρει παρά μόνο λίγα λεπτά. Το SPORT 24 είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας σ' αυτή την έρευνα που διεξάγει η Ευγενίας Τζουμάκα (βολεϊμπολίστρια και υποψήφια Διδάκτωρ στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών), με επιβλέπουσα την επίκουρη καθηγήτρια Μάρκετινγκ, Άννα Ζαρκάδα, που πραγματοποιείται υπό της αιγίδα της FIFA, υπό την αιγίδα της FIFA.

*Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών , καταλαμβάνει την 123η θέση στον κόσμο μεταξύ των 1000 καλύτερων business schools, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή άνοδο από την περυσινή 230η θέση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ