ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Εργοτέλης-Πανθρακικός 4-0

Εργοτέλης-Πανθρακικός 4-0
Τζούνιορ γκολ με Πανθρακικό

Ο Εργοτέλης κέρδισε τον Πανθρακικό με 4-0 (Τζούνιορ 35', Μπούντιμιρ 63', Μπέτο 87' και Λεάλ 88')

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι και σε θέαμα αλλά και σε γκολ, ο Εργοτέλης νίκησε τον Πανθρακικό με 4-0, χάρη στα γκολ των Τζούνιορ στο 35' με πέναλτι, Μπούντιμιρ στο 63' με σουτ, Μπέτο στο 87' με πλασέ και Λεάλ στο 88' με λόμπα.
Από την πλευρά του οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν στο πρώτο μέρος να πετύχουν ένα γκολ, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: Παγκρήτιο
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Καρσιώτης(Κορίνθου)
Κίτρινες: Κλεμάν (10' Πανθρακικός), Αργυρίου (35' Πανθρακικός), Ντιαλό (44' Πανθρακικός), Τζούνιορ (55' Εργοτέλης), Φαγιάρδο (56' Πανθρακικός).
Κόκκινες: -

Καραγεωργίου(Εργοτέλης): Δασκαλάκης, Βίσιο, Χίμπλιγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Κορδονούρης, Ρομάνο, Φραγκουλάκης (Μπέτο 74'), Κοιλιάρας (Ορφανός 48'), Βερπακόφσκις (Λεάλ 57'), Μπούντιμιρ.

Καριέ (Πανθρακικός): Βρονταράς, Τζόκιτς, Άλβες, Κλεμάντ, Καπετάνος (Σακελαρίου'), Αργυρίου, Ολίσε, Μπαχαρίδης, Φαγιάρδο (Ονουόκο 57'), Καζάκης, Ντιαλό (Μπουβάλ 66').

Με μια ματιά


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να είναι αυτός που είχε τα ινία του αγώνα στα πρώτα 25 λεπτά, με τον Πανθρακικό ωστόσο να βγαίνει συνέχεια στις αντεπιθέσεις προκαλώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας της Κρήτης.

Στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κορδονούρης έκανε λάθος με την ενέργεια του να δώσει την μπάλα στον Καζάκη έξω από την περιοχή του Δασκαλάκη, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα ο Κλεμάν εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να πηγαίνει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Κάπου εκεί ήταν που ξύπνησαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη και στο 20' με τον Τζούνιορ έχασαν μια καλή ευκαιρία. Συγκεκριμένα ο αρχηγός των γηπεδούχων έκανε σουτ από μεγάλη απόσταση, με την μπάλα να περνά ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βρονταρά

Κοιλιάρας αλά... Ροναλντίνιο....

Στο 25' έγινε μια πολύ όμορφη φάση, όταν ο Κοιλιάρας προωθήθηκε από τα δεξιά και πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, περνώντας την μπάλα από πάνω τους. Η τελική του προσπάθεια ωστόσο ήταν κακή και έχασε την ευκαιρία να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ.

Στην συνέχεια ο Πανθρακικός ήταν εκείνος που έχασε δυο μεγάλες φάσεις μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ο Ντιαλό στο 28' γύρισε ωραία με το κεφάλι στον Φαγιάρδο, που ήταν ξεμαρκάριστος στην περιοχή του Εργοτέλη, όμως το σουτ που έκανε πέρασε ψηλά άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο ορεξάτος σήμερα Ντιαλό πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή του Εργοτέλη, όμως το σουτ που έκανε εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Δασκαλάκης.

Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία στο πρώτο μέρος ωστόσο έγινε στο 33', όταν σε μια σέντρα μέσα στην περιοχή του Βρονταρά ο Μπούντιμιρ άφησε έξυπνα την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με τον Φραγκουλάκη να γίνεται κάτοχος της και να την δίνει στον Βερπακόφσκις που ήταν μόνος. Το σουτ του τελευταίου ήταν απογοητευτικό, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Βρονταρά.

Πέναλτι με πολλές και διαμαρτυρίες...

Στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής του αγώνα Σιδηρόπουλος σφύριξε πέναλτι υπέρ του Εργοτέλησε μια πολύ δύσκολη φάση. Συγκεκριμένα ο Αργυρίου φαίνεται να σπρώχνει με τον αγκώνα τον Μπούντιμιρ, και ο Τζούνιορ με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 1-0 με τους φιλοξενούμενος να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή.

Η τελευταία φάση του αγώνα έγινε από τους φιλοξενούμενους με τον Ντιαλό στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, που πάσαρε με το κεφάλι στον Καζάκη ο οποίος κατέβασε ωραία την μπάλα, όμως το σουτ του πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος έγινε από τον Πανθρακικό με τον Φαγιάρδο στο 46', όταν βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε το σουτ, όμως ο Δασκαλάκης έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Παράσταση για ένα ρόλο

Στο 49' ήρθε η απάντηση από την μεριά του Εργοτέλη. Ο Ρομάνο με ωραία μπαλιά βρήκε τον Μπούντιμιρ, που με όμορφο κοντρόλ μπήκε στην περιοχή του Πανθρακικού. Η επιλογή του ωστόσο να πασάρει δίπλά και να μην σουτάρει δεν ήταν καλή, με την μπάλα να κόβεται.

Στην αμέσως επόμενη φάση πάλι ο Μπούντιμιρ βρέθηκε σε καλή θέση και πάσαρε σωστά αυτή τη φορά στον Βερπακόφσκις, όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πλασάρει και να κάνει το 2-0.

Στο 61ο λεπτό ο Εργοτέλης που κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία, όταν ο Φραγκουλάκης εκτέλεσε φάουλ, με τον Βίσιο να παίρνει την κεφαλιά η οποία πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βρονταρά.

Το 2-0 ήταν θέμα χρόνου και τελικά ήρθε για την ομάδα της Κρήτης στο 63', σε μια έξυπνη μπαλιά του Τζούμιορ στον Λεάλ. Ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή του Πανθρακικού και έκανε το σουτ. Ο Βρονταράς ωστόσο απέκρουσε την μπάλα που πήγε πάνω στον Μπούντιμιρ, και από κοντά έκανε το 2-0.

Μετά το δεύτερο τέρμα του Εργοτέλη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν επιβάλουν τον ρυθμό τους στον αγώνα, με σκοπό να μειώσουν το σκόρ.

Στο 77' ο Εργοτέλης παραλίγο να κάνει τρία τα τέρματα του, όταν ο Μπούντιμιρ πάσαρε στον Κορδονούρι που είχει προωθηθεί μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, όμως το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Βρονταρά.

Ο Πανθρακικός μετά από αρκετή ώρα έκανε μια ευκαιρία στο ματς, όταν ο Μπουβάλ έκανε την σέντρα από τα δεξιά στον Καζάκη που ήταν μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη, όμως η κεφαλιά τελευταίου πέρασε ψηλά άουτ στο 85'.

Η ομάδα του Εργοτέλη έκανε τελικά το 3-0 με τον Μπέτο στο 87' με πολύ ωραίο τρόπο. Ο Ρομάνο με καταπληκτική σέντρα βρήκε τον Μπέτο, ο οποίος κατέβασε με όμορφο κοντρόλ την μπάλα και σούτερα δυνατά νικώντας τον Βροντάρά.

Ένα λεπτό αργότερα ο Λεάλ με μαγικό τρόπο έγραψε το 4-0, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός επιθετικός μπήκε στην περιοχή του Πανθρακικού και με πλασέ από την γραμμή του κόρνερ κρέμασε τον Βρονταρά, πετυχαίνοντας ένα κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο γκολ.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Εργοτέλη να παίρνει μια σπουδαία νίκη επί του Πανθρακικού με 4-0.

Συνέντευξη Τύπου


Καραγεωργίου (Εργοτέλης): "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που το έκανε ακόμα δυσκολότερο ο αντίπαλος μας με το πάθος και την αποφασιστικότητα που έδειξε. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε και εμείς στο παιχνίδι μας τα παραπάνω στοιχεία και σε συνδυασμό με την ποιότητα και κάποιες ατομικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών μας, διαμορφώθηκε το 4-0 το οποίο είναι εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων".

Όλα τα λεφτά...


Ο Σέρζιο Λεάλ. Με ένα καταπληκτικό γκολ-λόμπα ο επιθετικός του Εργοτέλη έγραψε το 4-0 για την ομάδα του και ξεσήκωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο Παγκρήτιο.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...


Τον Πανθρακικό του δεύτερου ημιχρόνου. Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν σαν να μην βγήκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, με τον Εργοτέλη να είναι εκείνος που κυριάρχησε στο παιχνίδι.

To Live του αγώνα...


Η 11άδα των φιλοξενούμενων Πανθρακικός
Άλμπερτ Καρτιέρ: Βρονταράς, Τζόκιτς, Άλβες, Κλεμέντ, Φαγιάρδο, Καπετάνος, Αργυρίου, Ολισέ, Μπαχαρίδης, Καζάκης, Ντιαλό.
Η 11άδα των γηπεδούχων Εργοτέλης
Νίκος Καραγεωργίου: Δασκαλάκης, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Κορδονούρης, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Κοιλιάρας, Μπούντιμιρ, Φραγκουλάκης.
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο
Διαιτητής: Α.Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου)
Βοηθοί: Δ.Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Μ.Καρσιώτης (Κορίνθου)

1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα οι φιλοξενούμενοι.
1' Σουτ Πανθρακικός Καζάκης
Σουτ του Καζάκη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
9' Κόρνερ Εργοτέλης
10' Κόρνερ Εργοτέλης
10' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Κλεμέντ
11' Σχόλιο
Ο Εργοτέλης προσπαθεί να επιβάλει το δικό του ρυθμό και να αναπτυχθεί σωστά. Ο Πανθρακικός θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι καλό κυρίως με αντεπιθέσεις.
20' Σουτ Εργοτέλης Τζούνιορ
Μακρινό σουτ από τον Τζούνιορ με την μπάλα να περνάει άουτ.
22' Οφσάιντ Πανθρακικός
27' Κόρνερ Πανθρακικός
27' Ευκαιρία Πανθρακικός Φαγιάρδο
Ο Φαγιάρδο από πολύ καλή θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή, κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα περνάει πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη.
30' Ευκαιρία Πανθρακικός Ντιαλό
Δυνατό σου του Ντιαλό μέσα από την μεγάλη περιοχή, με τον Δασκαλάκη να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να αποκρούει εντυπωσιακά.
33' Ευκαιρία Εργοτέλης Βερπακόφσκις
Ο Φραγκουλάκης "στρώνει" στον Βερπακόφσκις, ο οποίος κάνει το πλασέ από πολύ καλή θέση, αλλά ο Βρονταράς πέφτει και μπλοκάρει.
35' Πέναλτι Εργοτέλης
Ο Αργυρίου ανατρέπει τον Μπούντιμιρ και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος δείχνει το σημείο του πέναλτι.
35' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Αργυρίου
36' Γκολ Εργοτέλης Τζούνιορ
Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζούνιορ.
38' Κόρνερ Εργοτέλης
38' Σουτ Εργοτέλης Κοιλιάρας
Σουτ του Κοιλιάρα λίγα μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.
44' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Ντιαλό
45' Έναρξη καθυστερήσεων +2 λεπτά
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
49' Οφσάιντ Εργοτέλης Βερπακόφσκις
50' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Ορφανός στη θέση του Κοιλιάρα.
56' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Τζούνιορ
58' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Λεάλ στη θέση του Βερπακόφσκις.
58' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Νουόκο στη θέση του Φαγιάρδο.
59' Σουτ Πανθρακικός Καπετάνος
Σουτ του Καπετάνου με την μπάλα να περνάει άουτ.
61' Κεφαλιά Εργοτέλης Βίσιο
Κεφαλιά του Βίσιο, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
63' Γκολ Εργοτέλης Μπούντιμιρ
Ωραία κίνηση του Λεάλ, ο οποίος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Βρονταράς, αλλά ο Μπούντιμιρ πήρε το... ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 2-0.
66' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Μπουβάλ στη θέση του Ντιαλό.
66' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Σακελλαρίου στη θέση του Καπετάνου.
74' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Φραγκουλάκης
75' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης
Ο Μπέτο στη θέση του Φραγκουλάκη.
81' Κεφαλιά Πανθρακικός Μπαχαρίδης
Κεφαλιά του Μπαχαρίδη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
87' Γκολ Εργοτέλης Μπέτο
Σέντρα του Ρομάνο, ο Μπέτο μέσα στην περιοχή, κάνει το κοντρόλ και στη συνέχεια το σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά.
89' Γκολ Εργοτέλης Λεάλ
Καταπληκτική επινόηση από τον Λεάλ, ο οποίος από πολύ πλάγια θέση κάνει τη λόμπα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.
90' Έναρξη καθυστερήσεων +3 λεπτά
93' Κόρνερ Εργοτέλης
94' Λήξη αγώνα













































































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ