PREMIER LEAGUE

Έρικσεν: Πέρασε τα ιατρικά και υπογράφει στην Μπρέντφορντ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Ίντερ απέναντι στην Χετάφε για το Europa League | 5 Αυγούστου 2020
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Ίντερ απέναντι στην Χετάφε για το Europa League | 5 Αυγούστου 2020 @2020 LARS BARON, POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής του από τα γήπεδα λόγω της περιπέτειας με την καρδιά του, ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι έτοιμος να επιστρέψει, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με την Μπρέντφορντ.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του και το οποίο εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Euro 2020 κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία, άλλαξε σε απίστευτο βαθμό τη ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν.

Κατ'επέκταση και τη ροή της καριέρας του, με το 29χρονο μέσο να θέλει μεν να γυρίσει στη δράση αλλά να μην έχει τη δυνατότητα να το κάνει μέσω της Ίντερ, λόγω των κανονισμών στην Ιταλία που απαγορεύουν σε άτομο με εμφυτευμένο απινιδωτή να παίρνει μέρος σε κάποια φυσική δραστηριότητα στο πλαίσιο επαγγελματικού αθλητισμού.

Ωστόσο τα εμπόδια που προέβαλαν μπροστά του δεν ήταν αρκετά για να πτοήσουν τον ικανότατο επιτελικό μέσο, με τον Έρικσεν να προπονείται ατομικά εδώ και κάποιο διάστημα για να διατηρείται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και την πρόταση να μην αργεί να έρθει.

Αυτή έγινε από την Μπρέντφορντ στην οποία είναι προπονητής ο συμπατριώτης του, Τόμας Φρανκ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως το comeback του είναι πλέον θέμα χρόνου.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Έρικσεν πέρασε με επιτυχία όλα τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε και επτά μήνες μετά από την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί, είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με την Μπρέντφορντ, για να γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης με εμφυτευμένο απινιδωτή που θα πάρει μέρος στην Premier League.

Σημειώνεται πως πέρα από τον Τόμας Φρανκ, ο Έρικσεν θα συναντήσει δύο ακόμα συμπατριώτες του στις μέλισσες, τους Κρίστιαν Νόργκαρντ και Ματίας Γένσεν, ενώ θα επιστρέψει στο Λονδίνο έχοντας περάσει 6,5 χρόνια της ζωής του στην αγγλική πρωτεύουσα παίζοντας για την Τότεναμ, πριν πάρει μεταγραφή στην Ίντερ το 2020.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ