ΣΒΕΝ ΓΚΟΡΑΝ ΕΡΙΚΣΟΝ

Έρικσον: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του εμβληματικού Σουηδού, μεταξύ των παρισταμένων ο Μπέκαμ

Έρικσον: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του εμβληματικού Σουηδού, μεταξύ των παρισταμένων ο Μπέκαμ
PRINT SCREEN

Ο θάνατος του Σβεν-Γκόραν Έρικσον σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με την κηδεία του Σουηδού προπονητήν α να γίνεται την Παρασκευή στην πατρίδα του και να συγκεντρώνει περισσότερα από 600 άτομα.

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών σκορπώντας τη θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τον Σουηδό τεχνικό να έχει αποκαλύψει πως πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας και έχει έναν χρόνο ζωής στην καλύτερη περίπτωση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είπε την περασμένη εβδομάδα το αντίο του στον σπουδαίο Σουηδό προπονητή μέσα από αμέτρητα μηνύματα που κατέκλυσαν τα social media, με τον τελευταίο αποχαιρετισμό να γίνεται πάντως την Παρασκευή (13/9).

Τότε που έγινε η κηδεία του 76χρονου στην γενέτειρά του, το Τόρσμπι, με 600 άτομα να τιμούν τη μνήμη του με την παρουσία τους.

Εκεί βρέθηκαν ο 95χρονος πατέρας του, Σβεν, τα δύο παιδιά του, Γιόχαν και Λίνα, και πολλοί άνθρωποι από τον κόσμο του ποδοσφαίρου, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, αρχηγό της εθνικής Αγγλίας σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις υπό την ηγεία του Έρικσον, να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα.

Παρόντες στην επιμνημόσυνη δέηση ήταν επίσης η άλλοτε σύντροφος του Έρικσον, Νάνσι Ντελ'Όλιο, αλλά και η τελευταία του παρτενέρ, Γιάνισεθ Αλσίδες, όπως επίσης και άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία στο σουηδικό ποδόσφαιρο: οι Γκλεν Χίσεν, Τόμι Σόντερμπεργκ και Τόμας Νόρνταλ.

TAGS ΣΒΕΝ ΓΚΟΡΑΝ ΕΡΙΚΣΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ