ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ερνάντες: "Ο Ρούνι καλύτερος από Μέσι-Ρονάλντο"

Ερνάντες: "Ο Ρούνι καλύτερος από Μέσι-Ρονάλντο"

Ένα κράμα των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο Γουέιν Ρούνι όπως υποστηρίζει ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χαβιέρ Ερνάντες.

Έχοντας 17 γκολ στο ενεργητικό του, ο πρωτάρης στην Πρέμιερ Λιγκ "Τσιτσαρίτο" συνθέτει ένα εξαιρετικό ζευγάρι στη γραμμή κρούσης με τον Ρούνι των 15 γκολ (ο πρώτος σκόρερ Μπερμπάτοφ με 21 γκολ έρχεται πλέον από τον πάγκο), με τον 23χρονο Μεξικανό να τονίζει ότι ο Άγγλος φορ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους δύο σούπερ σταρ της Πριμέρα Ντιβισιόν.

"Πάντα λάτρευα τον Γουέιν από απόσταση. Τώρα είναι απόλαυση να παίζω δίπλα του. Η σχέση μας στο γήπεδο είναι τέλεια.

Χωρίς αμφιβολία ο Γουέιν είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Ο Γουέιν είναι καλύτερος από τον Λιονέλ Μέσι, στο σουτ.

Και καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στις κεφαλιές. Ο καθένας έχει το δικό του στιλ αλλά ο Ρούνι είναι παίκτης εκπληκτικής κλάσης".

Θέλει Μπαρτσελόνα για ρεβάνς

Όσον αφορά στην εντυπωσιακή πορεία των "κόκκινων διαβόλων" στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είναι με το ενάμισυ πόδι στον τελικό του "Γουέμπλεϊ" μετά το 2-0 επί της Σάλκε στη Γερμανία στον πρώτο ημιτελικό, ο Ερνάντες μίλησε για το επικείμενο ραντεβού με τη Μπαρτσελόνα.

"Στο Μεξικό έβλεπα από την την τηλεόραση το Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα είμαι μέρος της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο.

Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να πάμε τελικό μετά τη νίκη επί της Σάλκε και η Μπαρτσελόνα είναι επίσης φαβορί να βρεθεί εκεί.

Όλοι θέλουν εκδίκηση για την ήττα στον τελικό του 2009 από τη Μπαρτσελόνα και θα ήταν υπέροχο να την πάρουμε στο Γουέμπλεϊ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ