ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Δουλειά μας, η ενίσχυση του Άρη"

Ερνάντεθ: "Δουλειά μας, η ενίσχυση του Άρη"
ερναντεθ

"Δουλειά μας το καλύτερο για τον Άρη και η ενίσχυση της ομάδας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κίκε Ερνάντεθ

Ο Ισπανός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" αναφέρθηκε στο ταξίδι στην Λατινική Αμερική, στην δουλειά που γίνεται αλλά στον τραυματισμό του Βιτόλο.
Για το ταξίδι του στην Λατινική Αμερική: " Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο Μπουένος Άιρες. Η ουσία αυτών των ταξιδιών είναι να δούμε ποδοσφαιριστές που θα ενδιαφέρουν τον Άρη και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Η δουλειά μας είναι να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, ώστε να ενισχύσουμε την ομάδα του Άρη με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές".



Για την δουλειά που γίνεται: "Στο πρώτο μέρος των ταξιδιών παίρνουμε πληροφορίες και συστάσεις για ποδοσφαιριστές και αυτό που θέλουμε είναι να τους βλέπουμε αγωνιζόμενους. Μπορεί φέτος η ομάδα του Άρη να μην έχει την πορεία που θα έπρεπε να είχε, όμως το ποδόσφαιρο δεν σταματάει ποτέ.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και η διοίκηση κάνουν τα πάντα ώστε να επανδρώσουν την ομάδα με τους καλύτερους παίκτες. Θα γυρίσω με τις εισηγήσεις μου ώστε να τις συζητήσουμε με τους ανθρώπους του Άρη".





Για τον τραυματισμό του Βιτόλο: " Πληροφορήθηκα για το γεγονός αυτό και μάλιστα έβλεπα το παιχνίδι από το διαδίκτυο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για το συμβάν. Ο Βιτόλο είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Έχει βάλει πάνω από τον εαυτό του την ομάδα. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό αξίζουν και θα πρέπει να έχουν την ανάλογη υποστήριξη. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα τον βοηθήσει".
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ