ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα"

Ερνάντεθ: "Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα"
ΕΡΝΑΝΤΕΘ

Nα διατηρήσει το προβάδισμα του 1-0 στο Βικελίδης θέλει ο Άρης με Σλάβεν. Αισιόδοξος ο Ερνάντεθ (19:30ΕΤ3)

"Όπως ξέρουμε στα προκριματικά υπάρχουν δύο αγώνες με το πρώτο ημίχρονο να έχει τελειώσει όχι όμως και ο προκριματικός. Και οι δύο ομάδες όμως έχουν τον ίδιο στόχο. Να περάσουν στον επόμενο γύρο. Για αυτό και περιμένω αύριο έναν δυνατό και όμορφο αγώνα.

Διαφορετικό για τις δύο ομάδες. Η Σλάβεν πιστεύω ότι θα ανοιχτεί για να σκοράρει. Επειδή όμως και εμείς θα ψάξουμε την πρόκριση για τους τηλεθεατές θα είναι ένα πολύ ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι"

, τόνισε αρχικά ο Ερνάντεθ.

Σε ερώτηση για το αν η επίτευξη ενός γκολ από την ομάδα του θα της δώσει και ουσιαστικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο είπε: " Ποτέ δεν το ξέρουμε αυτό. Αυτό γιατί τα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα.

Είμαστε μία επιθετική ομάδα που σκοράρει. Αυτό θα κάνουμε και αύριο. Θα ψάξουμε το γκολ. Και η Σλάβεν όμως είναι μία επιθετική ομάδα με μας να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα".





Για το πώς αντιμετωπίζει τον αυριανό επαναληπτικό σχολίασε: "Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πάμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι 0-0 αλλά έχουμε το 1-0 του πρώτου αγώνα. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και η Σλάβεν ένα πολύ καλό σύνολο.

Θα είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Θα στηριχθούμε όμως στο δικό μας το παιχνίδι και να το βγάλουμε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το προβάδισμα που έχουμε. Θα προσπαθήσουμε πάντως να σημειώσουμε κάποιο γκολ".





Για την κατάσταση της ομάδας του επισήμανε πως: "Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε όλους τους τομείς. Είμαστε μία ταπεινή ομάδα με τα πόδια στο έδαφος και θα πρέπει να δουλέψουμε. Είμαστε όμως και αισιόδοξοι.

Κανείς δεν μπορεί να θεωρεί ότι είναι ανώτερη του αντίπάλου και ότι μπορεί έτσι να κερδίσει. Σε οποιοδήποτε αγώνα. Για αυτό και σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο αλλά θα ψάξουμε να πετύχουμε τον δικό μας τον στόχο και να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".





Τέλος για την κατάσταση ετοιμότητας του Ρονάλντο Γκιάρο ο Ερνάντεθ δήλωσε: "Έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι το πρώτο του επίσημο παιχνίδι αλλά έχει πάρα πολύ καιρό που έχει ενσωματωθεί και μπορεί να παίξει".



Ο Ρονάλντο υπενθυμίζεται πως προορίζεται από τον Ισπανό τεχνικό του Άρη για να καλύψει το κενό του τραυματία Αλεχάντρο Λέμπο στο βασικό σχήμα.

Μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου θα πρέπει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε η προπόνηση του Άρη στο γήπεδο έδρα της Σλάβεν Κοπρίβνιτσα όπου και θα διεξαχθεί ο αυριανός επαναληπτικός.

Με το δοκιμασμένο... 4-2-3-1

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχοντας στις αποσκευές της το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δείχνει πανέτοιμη να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στον Γ΄ προκριματικό γύρο Κυπέλλου UEFA. Ένα βήμα δηλαδή πριν από την πρόκριση στους ομίλους του θεσμού όπως και αποτελεί τον βασικό φετινό στόχο του Άρη. Στην προσπάθειά της μάλιστα πρόκειται να έχει και τουλάχιστον 350 φιλάθλους.

Με το γνωστό και αγαπημένο του σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει τον Άρη, ο Κίκε Ερνάντεθ, με τρεις αλλαγές όπως φαίνεται από τις δοκιμές των τελευταίων προπονήσεων.

Την εστία των κιτρίνων θα υπερασπιστεί ο Κέλεμεν, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Γιάχιτς και Ρονάλντο, δεξιά ο Βανγκέλι, αριστερά ο Αουρέλιο, αμυντικά χαφ οι Γκασρία και Πρίττας που θα πάρει την θέση του τραυματία Μπατιόν, στην αριστερή πτέρυγα ο Ρεγκέιρο, δεξιά ο Χαβίτο, πίσω από τον επιθετικό ο Ζεντίλ, ενώ στην κορυφή ο αρχηγός, Σέρχιο Κόκε.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ