ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Έχουμε την κατάλληλη δύναμη"

Ερνάντεθ: "Έχουμε την κατάλληλη δύναμη"
Ερναντεθ

Την αισιοδοξία του ότι ο Άρης έχει την κατάλληλη δύναμη για να πάρει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, εξέφρασε ο Κίκε Ερνάντεθ

Ο Ισπανός προπονητής του Άρη με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης κόντρα στον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
«Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με σκοπό να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος από το άσχημο ξεκίνημα. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο, όπως όλοι οι αγώνες, δεν θα είναι εύκολος», τόνισε αρχικά ο Ερνάντεθ και πρόσθεσε:

«Είναι μία καλή ομάδα, όπως κι εμείς, που δεν έχει κάνει την καλύτερη αρχή, αλλά το πιο φυσιολογικό είναι ότι στο τέλος του πρωταθλήματος θα βρίσκεται σε μία υψηλή θέση. Γι' αυτούς τους λόγους από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι, να λειτουργήσουμε σαν ομάδα και να διεκδικήσουμε τη νίκη που είναι και ο στόχος μας».


Όσο για την ομάδα του και το πώς αντιμετωπίζει το αυριανό της ραντεβού είπε: «Η ομάδα είναι αισιόδοξη κι έχει και την κατάλληλη δύναμη για να αντιμετωπίσει τον αγώνα. Σεβόμαστε τον Πανιώνιο, όπως όλες τις ομάδες, αλλά γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στη συγκομιδή μας και να βρούμε την ισορροπία που χρειάζεται η ομάδα, κάτι που έρχεται μέσα από τις νίκες».


Τέλος ο Ισπανός τεχνικός του Άρη στάθηκε στις απουσίες των Ρεγκέιρο και Γκαρσία λέγοντας: «Υπολογίζουμε και την απουσία του Μάριο Ρεγκέιρο λόγω τραυματισμού και του Νάτσο Γκαρσία ύστερα από τους αγώνες με την εθνική Βολιβίας κι ελπίζουμε ότι οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα καλύψουν το κενό τους.

Άλλωστε έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, που χρειάζεται ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις όπως είναι οι τραυματισμοί, ένα γεγονός όμως που το αντιμετωπίζουν και οι υπόλοιπες ομάδες».




Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του Άρη οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Κίκε Ερνάντεθ για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη είναι οι: Κέλεμεν, Σηφάκης, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Ρομπέρζ, Γιάχιτς, Λέμπο, Μάρκο Αουρέλιο, Κουλουχέρης, Πρίττας, Βιτόλο, Νεμπεγλέρας, Καράμπελας, Χαβίτο, Σιστόν, Κάλβο, Φελίπε, Βλοντάρτσικ και Κόκε.

Σύμφωνα με την εικόνα των τελευταίων προπονήσεων αλλά και τις απουσίες των Ρεγκέιρο και Γκαρσία ο Ισπανός τεχνικός του Άρη προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του με σύστημα 3-4-3 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κέλεμεν.

Την τριάδα της άμυνας πρόκειται να αποτελέσουν σίγουρα οι Ρονάλντο και Ρομπέρζ και ένας εκ των Λέμπο ή Κουλουχέρη, στα χαφ οι Βιτόλο με τον Νεμπεγλέρα που επανεμφανίζεται έχοντας τον Αουρέλιο στα αριστερά και τον Χαβίτο στα δεξιά. Όσο τέλος για την επιθετική τριπλέτα αυτή όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν ο Φελίπε στα αριστερά, ο Κάλβο στα δεξιά και στην κορυφή ο Κόκε.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ