ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Ευχαριστώ όλους"

Ερνάντεθ: "Ευχαριστώ όλους"
ερνάντεθ

Ο Κίκε Ερνάντεθ στην τελευταία συνέντευξη τύποθ της χρονιά ευχαρίστησε όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα

"Είναι τύχη και ευτυχία το γεγονός ό,τι έχουν επιτευχθεί οι στόχοι μας πριν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά τη νίκη επί της Καλαμαριάς το άγχος είναι λιγότερο. Είναι σημαντικό το γεγονός που από τότε που ανέλαβα τον Αρη, η ομάδα έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη κι έτσι καταφέραμε να φτάσουμε ψηλά.

Γνωρίζουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Για αυτό ευχαριστώ τους παίκτες, αλλά και όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Μπορεί να έχει επιτευχθεί ο στόχος μας και όλοι στον Αρη να είμαστε ικανοποιημένοι για αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Οπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας, έτσι και σε αυτό στόχος μας είναι η νίκη. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Επιθυμούμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν και να δώσουμε χαρά τους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στη φετινή επιτυχία.

Οταν το γήπεδό μας είναι γεμάτο, είμαστε σχεδόν ανίκητοι. Ελπίζουμε να είναι πάντα έτσι. Από την άλλη θέλουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο".








Αναφερόμενος στο σχήμα της ομάδας σ' αυτή την τελευταία αγωνιστική της παρουσία, είπε: "Η ομάδα θα παρουσιαστεί με τη γνωστή συνταγή. Από την άλλη θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού κάποιοι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Θέλω την επόμενη σεζόν να είμαστε καλύτεροι σε θέματα τακτικής. Είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο".


Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο Αρης στον αγώνα της Κυριακής υπενθυμίζεται πως ο ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους τρεις τιμωρημένους Τούτα, Παπαδόπουλο και Παλαθουέλος και στον Πάουλο Κόστα, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ