ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Ίδια εμφάνιση με Ολυμπιακό"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΙΚΕ ΕΡΝΑΝΤΕΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΚΟΡΔΑ
Ερνάντεθ-Άρης MOTIONTEAM

Σύμφωνα με τον Κίκε Ερνάντεθ η νίκη με ΑΕΛ θα έρθει με ανάλογη εμφάνιση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το μεσημέρι εξάλλου μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης για το αυριανό παιχνίδι βραβεύτηκε ο Φρανθίθκο Χαβίτο για την ανάδειξή του ως του MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.
"Για να έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό είναι επιτακτική ανάγκη να ξανακερδίσουμε αυτό το Σάββατο", τόνισε ο Κίκε Ερνάντεθ στην αρχική του τοποθέτηση στην σημερινή του γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης και πρόσθεσε: "Μετά τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος από την αρχή της περιόδου, καταλαβαίνουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια.

Γι΄ αυτό για να κερδίσουμε τη Λάρισα, χρειαζόμαστε αυξημένο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης, να δώσουμε ρυθμό στον αγώνα και να ξανακάνουμε ίδια εμφάνιση με αυτήν που κάναμε κόντρα στον Ολυμπιακό", ενώ αναφερόμενος στην Λάρισα ο Ισπανός τεχνικός του Άρη παραδέχθηκε ότι: "Η Λάρισα είναι μια καλή ομάδα που μέχρι στιγμής κάνει ένα καλό πρωτάθλημα. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και ειδικά εκτός έδρας δεν έχει χάσει αγώνα, γι΄ αυτό θα πρέπει να δείξουμε ανάλογο σεβασμό. Ξέρουμε τις δυσκολίες για να κερδίσουμε αλλά για εμάς το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη".

"

Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας"



Ο Ερνάντεθ τέλος στάθηκε και στην αξιοποίηση της έδρας δεδομένης της παρουσίας των φιλάθλων του Άρη τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: " Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και με την στήριξη των οπαδών μας, που την έχουμε πάντα, ελπίζουμε να τους ξαναδώσουμε χαρά. Συν τις άλλοις οι νίκες είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους ανταμείψουμε για την υποστήριξή τους".



Χαβίτο: "Το βραβείο το κέρδισε η ομάδα"



Εν τω μεταξύ μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης και τελευταίας για το αυριανό παιχνίδι με την Λάρισα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αυτό γιατί συμμετείχαν όσοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή σε αντίθεση με την απογευματινή, βραβεύτηκε ο Φρανθίθκο Χαβίτο για την ανάδειξή του MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Για την εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της περασμένης Κυριακής όπου με το δικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-0 χαρίζοντας την νίκη στον Άρη με την βράβευση να έκανε ο Αρτούρ Λεκμπέλο.

"Το βραβείο το κέρδισε όλη η ομάδα", δήλωσε αρχικά ο Χαβίτο και πρόσθεσε αναφερόμενος στον ίδιο ότι: "Είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν το κερδίζει μόνο ένας. Δεν υπάρχει μυστικό με μένα να συνεχίζω να δουλεύω. Τα γκολ μπαίνουν ανά περιόδους. Ωστόσο θέλω να συνεχίσω, να δουλεύω έτσι και να σκοράρω βοηθώντας την ομάδα μου που είναι και το σημαντικό".

"Πάντα είχαμε καλή συνεργασία με τον Κόκε"



Για την συνεργασία του με τον Σέρχιο Κόκε ο Ισπανός μέσος του Άρη είπε ότι: "Πάντα είχαμε καλή συνεργασία με τον Σέρχιο Κόκε. Απλά φέτος τα πράγματα μας βγαίνουν ακόμη καλύτερα", ενώ όσον αφορά το ότι ο συμπαίκτης και συμπατριώτης του έχει μείνει από το πρώτο παιχνίδι με την Σλάβεν Μπελούπο για το Κύπελλο UEFA στο "Κλεάνθης Βικελίδης" χωρίς γκολ επισήμανε ότι: "Θα έρθει και η περίοδος του Σέρχιο Κόκε να σκοράρει ή οποιουδήποτε συμπαίκτη μου".



"Δύσκολο παιχνίδι με την Λάρισα"



Σε ερώτηση για το αυριανό παιχνίδι με την Λάρισα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δήλωσε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Λάρισα αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε όπως με τον Ολυμπιακό για να κερδίσουμε γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη κόντρα στη Λάρισα και μάλιστα περισσότερο από αυτούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι".



Τέλος για την θέση της ομάδας του Άρη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Superleague μετά την 7η αγωνιστική ο Χαβίτο είπε ότι: "Με μία νίκη ανεβαίνεις ψηλά ενώ με μία ήττα πέφτεις χαμηλά. Έτσι είναι η κατάσταση στη βαθμολογία. Ελπίζω πάντως αύριο πώς θα σκοράρω και πάλι αλλά το σημαντικό επαναλαμβάνω πως είναι να κερδίσει η ομάδα".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ