ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ:"Ηρθε ο καιρός για νίκες"

Ερνάντεθ:"Ηρθε ο καιρός για νίκες"
ερναντεθ

Με μια προπόνηση το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή

Το πνεύμα που επικρατεί στους «κίτρινους» για το παιχνίδι αποτύπωσε με δήλωση του σήμερα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, ο προπονητής Κίκε Ερνάντεθ.
" Ηρθε ο καιρός να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Χρωστάμε πολλά στους οπαδούς μας, το γνωρίζουμε, και θέλουμε με πράξεις να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους. Η πορεία μας μέχρι τώρα δεν είναι καλή, έχουμε όμως χρόνο για να αλλάξουμε τα πράγματα και αυτό εξαρτάται μόνο από μας", επισήμανε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

" Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον αυριανό αγώνα. Οι ιδιαίτερες στιγμές που μπορεί να έχει ένα πρωτάθλημα ξεπερνιούνται μόνο με πολύ δουλειά και ταπεινότητα. Κανένας μας δεν νιώθει άνετα με αυτήν την κατάσταση, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα την αλλάξουμε. Εχουμε πολύ κόσμο πίσω μας, ο οποίος περιμένει πολλά από την ομάδα και δεν θα τους απογοητεύσουμε".

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Με μια προπόνηση το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη για την αυριανή (19:00 ΝΕΤ) αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Ρονάλντο Γκιάρο και Ντιόγκο Σιστόν, οι οποίοι εξακολουθούν να προπονούνται μόνοι τους και δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Κίκε Ερνάντεθ.

Στην αποστολή ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές που είναι οι: Κέλεμεν, Σηφάκης, Νέτο, Γιάχιτς, Λέμπο, Ρομπέρζ, Αουρέλιο, Χαβίτο, Κάλβο, Βιτόλο, Γκαρσία, Μπατιόν, Πρίττας, Ρεγκέιρο, Ζεντίλ, Κόκε, Βλοντάρτσικ, Ντελόρτε.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ