ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Κάναμε ένα βήμα παραπάνω"

Ερνάντεθ: "Κάναμε ένα βήμα παραπάνω"
Ερνάντεθ

Ο Κίκε Ερνάντεθ είναι ο πρώτος που έχει αφήσει πίσω του την άνετη νίκη απέναντι στο Αιγάλεω

Ένα παιχνίδι όπου ο Ισπανός τεχνικός του Άρη γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Το δύο στα δύο απέναντι σε Αιγάλεω και Ιωνικό ήταν κάτι εξάλλου που είχαν συμφωνήσει άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας πριν ακόμα από την σέντρα του Σαββατιάτικου παιχνιδιού.
Ο Κίκε Ερνάντεθ στην διάρκεια της χθεσινής μέρας και στην ομιλία που είχε προς τους παίκτες του προσπάθησε στα λίγα λόγια που τους είπε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους με τον Ισπανό τεχνικό πάντως να εκφράζει παράλληλα την ικανοποίηση του για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

"Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πήραμε και θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα μας και κυρίως από το γεγονός πως υλοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε", τόνισε στα πρώτα του λόγια ο Ερνάντεθ και πρόσθεσε εν όψει της συνέχειας: "Πρέπει όμως να δουλέψουμε για να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω και στον βαθμολογικό πίνακα με την νίκη αυτή, όμως πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα για να μείνουμε εκεί".



Εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός του Άρη μέσα από τις προπονήσεις ολοένα και συχνότερα δοκιμάζει κάποια νέα σχήματα και κυρίως νέες τακτικές.

Με τον τρόπο αυτό εκείνο που θέλει να πετύχει είναι μία σχετική ευελιξία στο παιχνίδι της ομάδας του θέλοντας να μπορεί να διαφοροποιεί ορισμένα πράγματα κατά την διάρκεια ενός αγώνα αν αυτό δεν έχει την εξέλιξη που σχεδίαζε από το ξεκίνημα.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ