ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Λίγα λάθη για το διπλό"

Ερνάντεθ: "Λίγα λάθη για το διπλό"
Ερναντεθ

"Σεβόμαστε τον ΠΑΟ αλλά με λίγα λάθη μπορούμε τη νίκη", δήλωσε ο Ερνάντεθ για το ματς με ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Ο προπονητής του Αρη με γραπτή του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση με το τριφύλλι τόνισε πως θα σεβαστούν τον αντίπαλο, όμως θα παλέψουν για το τρίποντο της νίκης.
"Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν θα είναι εύκολος. Εχει μια καλή ομάδα, είναι άλλωστε ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και πολλά ακόμη θετικά στοιχεία που δεν είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς.

Ωστόσο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, από το οποίο, με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο, εμείς χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Εξάλλου μέσα στο γήπεδο θα αγωνιστούν έντεκα εναντίον έντεκα.

Εχουμε δυνατότητες που μπορούν να μας οδηγήσουν στη νίκη. Αρκεί, όπως πάντα επισημαίνουμε, να τις εκμεταλλευόμαστε. Πως γίνεται αυτό; Με σοβαρό παιχνίδι, ισορροπία στις γραμμές μας, καλή άμυνα και επίθεση, λίγα λάθη και προσπάθεια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο",



δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Η αποστολή για το ΟΑΚΑ

Στο μεταξύ οι κίτρινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την δύσκολη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ταξιδεύουν στην Αθήνα με στόχο τη νίκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κίκε Ερνάντεθ ανακοίνωσε την αποστολή για το ΟΑΚΑ: Σηφάκης, Λέμπο, Σιστόν, Χαβίτο, Καρατζιοβαλής, Γιάχιτς, Βιτόλο, Ρεγκέιρο, Λαμπριάκος, Βανγκέλι, Ρομπέρζ, Γκαρσία, Ζεντίλ, Νέτο, Καράμπελας, Μπατιόν, Κόκε, Πρίττας, Κουλουχέρης.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ