ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Μάταιο να μιλάμε για ποδόσφαιρο..."

Ερνάντεθ: "Μάταιο να μιλάμε για ποδόσφαιρο..."
ερνάντεθ

Κίκε Ερνάντεθ: "Μπροστά στην απώλεια της ανθρώπινης ζωής είναι μάταιο να μιλάμε για ποδοσφαιρικό αγώνα"

"Φαίνεται σαν ένα κακόγουστο αστείο να μιλάμε για ποδοσφαιρικά παιχνίδια τη στιγμή που συνέβη αυτό χθες. Δεν έχει αξία να πούμε για οποιοδήποτε παιχνίδι. Είμαι Ισπανός δεν θέλω να πω τη γνώμη μου για κάτι που συνέβη στην Ελλάδα. Κάτι παρόμοιο έγινε πριν από χρόνια με οπαδό της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ήταν ένα γεγονός που συγκίνησε και τρομοκράτησε γενικά την Ισπανία. Είναι αδικαιολόγητο και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συμβαίνουν αυτά".

Ο Κίκε Ερνάντεθ ρωτήθηκε σχετικά με τα μέτρα της τότε απόφασης της ισπανικής κυβέρνησης αλλά και για την προσωπική του γνώμη.

"Δεν θυμάμαι ακριβώς τι μέτρα πήρε τότε η ισπανική κυβέρνηση, αλλά ήταν αυστηρά. Δεν ξέρω και δεν μπορώ πω τι μέτρα οφείλει να πάρει η ελληνική κυβέρνηση και η κοινωνία γενικότερα, θα σεβαστώ, όμως, οποιαδήποτε απόφαση. Η γνώμη που έχει μικρή αξία. Ωστόσο, λυπάμαι πολύ για το γεγονός και δίνω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του εκλιπόντος. Μπροστά στην απώλεια της ανθρώπινης ζωής είναι μάταιο να μιλάμε για ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν θέλω να μιλήσω για την αξία διεξαγωγής των αθλητικών δραστηριοτήτων γιατί δεν μπορώ να αποτιμήσω την ανθρώπινη ζωή".

Το δυσάρεστο αυτό γεγονός, δεν άφησε πολλά περιθώρια για ποδοσφαιρική συζήτηση, παρόλα αυτά ο ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε για λίγο στην ομάδα του, τον Άρη.

"Δυστυχώς αυτά τα πράγματα δεν έχουν πισωγύρισμα δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τον νεκρό ή να πούμε τίποτα στην οικογένεια του, αλλά να σεβαστούμε την απόφαση που θα ληφθεί. Αυτό το τραγικό συμβάν συνέβη σε χρονικό σημείο που είναι ίσως το πιο όμορφο για τους φιλάθλους και το ποδόσφαιρο, καθώς υπάρχει η αποκορύφωση του ενδιαφέροντος. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα εξακολουθεί να έχει στο μυαλό της το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και θα ήθελα να μοιραστεί αυτή την χαρά σε ένα γεμάτο γήπεδο με τους φιλάθλους", τόνισε ο Ερνάντεθ και συμπλήρωσε:

"Όπως κάθε αντίπαλο ο Άρης σέβεται και τον Εργοτέλη, ο οποίος διαθέτει ένα μαχητικό σύνολο. Απόδειξη τούτο η νίκη που έκανε επί του Παναθηναϊκού. Όποτε και αν διεξαχθεί το παιχνίδι η πρόθεση του Αρη είναι να κερδίσει".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ