ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Να επιστρέψουμε στις νίκες"

Ερνάντεθ: "Να επιστρέψουμε στις νίκες"
ΑΡΗΣ

Με τον Ρονάλντο Γκιάρο να συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία για το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο προπονητής του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τονίζοντας πως οι παίκτες του έχουν διαπιστώσει τα λάθη τους και ότι θα τα δώσουν όλα για την νίκη ώστε να κάνουν περήφανους τους φιλάθλους τους.
" Μετά την κακή έναρξη που είχαμε στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, πράγμα το οποίο ψάχνουμε σε όλους τους αγώνες. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι της Κυριακής είναι διαφορετικό.

Έχει ξεχωριστή σημασία για τους οπαδούς μας και για το σύλλογό μας. Δεν είναι μόνον οι τρεις βαθμοί που κατακτάς στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα ματς που έχει κι άλλες ιδιαιτερότητες.

Η ομάδα θα δουλέψει σκληρά και θα αγωνιστεί για τη νίκη. Ξέρουμε τα λάθη τα οποία έχουμε κάνει στα παιχνίδια μας και δουλεύουμε για να τα διορθώσουμε.

Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένας δυνατός αγώνας, αλλά θα παλέψουμε για να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη διάθεση για να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση, κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο μέσα από καλά αποτελέσματα





", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός του Άρη στην γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν μόνο ο Μάριο Ρεγκέιρο και ο Ντιόγο Σιστόν με τους παίκτες του Άρη να προπονούνται και πάλι αύριο το απόγευμα για τελευταία φορά εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ