ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Να σεβαστούμε τον Αστέρα"

Ερνάντεθ: "Να σεβαστούμε τον Αστέρα"
Ερνάντεθ

Για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Κίκε Ερνάντεθ

Ο προπονητής του Αρη Κίκε Ερνάντεθ έκανε την ακόλουθη δήλωση ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:
"Για να κλείσουμε την εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη. Η ομάδα επανακτά την εμπιστοσύνη της, βελτιώνει το παιχνίδι της και μεγαλώνει τη συλλογική δουλειά. Σ΄ αυτήν την κατεύθυνση βοηθούν πολύ τα καλά αποτελέσματα.

Επιστρέφουμε στο Κλεάνθης Βικελίδης μπροστά στους οπαδούς μας και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, ώστε να κερδίσουμε τον αγώνα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να τον σεβαστούμε, όπως όλους τους αντιπάλους μας.





Είναι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Γνωρίζοντας όμως τη σημαντικότητα που έχουν οι τρεις βαθμοί για μας θα κατέβουμε στο γήπεδο για να τους κατακτήσουμε".

H αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης

Eίκοσι ποδοσφαιριστές επέλεξε στην αποστολή για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα τρίπολης (19:00), ο προπονητής του Αρη Κίκε Ερνάντεθ.

Αναλυτικά η αποστολή: Σηφάκης, Καρατζιοβαλής, Ρονάλντο, Λέμπο, Γιάχιτς, Ρομπέρζ, Νέτο, Καράμπελας, Γκαρσία, Κάλβο, Βιτόλο, Σιστόν, Πρίττας, Ζεντίλ, Ρεγκέιρο, Χαβίτο, Βλοντάρτσικ, Κόκε, Νεμπεγλέρας, Βανγκέλι.

Κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ο Μάριαν Κέλεμεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ