ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Οι νίκες μοναδική μας επιδίωξη"

Ερνάντεθ: "Οι νίκες μοναδική μας επιδίωξη"
ερναντεθ

Ως μοναδική επιδίωξη την επιστροφή στις νίκες έχει ο Άρης σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του Κίκε Ερνάντεθ

"Μένουν δύο αγωνιστικές για να συμπληρώσουμε το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ πιο χαμηλά από τους αρχικούς μας στόχους και γι΄ αυτό έχουμε λιγότερα περιθώρια λάθους για να μπορέσουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία. Όλοι οι υπόλοιποι αγώνες που έχουν μείνει είναι πολύ σημαντικοί για μας", παραδέχθηκε ο Ερνάντεθ στην γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρθηκε στην συνέχεια πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Θρασύβουλο στην Φυλή.

"Πρέπει να ξαναφτάσουμε στις νίκες και αυτή είναι η μοναδική μας επιδίωξη. Δεν αναμένουμε μια εύκολη αναμέτρηση και είδαμε και το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στη Φυλή. Επομένως πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα και να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε", και κατέληξε δίνοντας το δικό του σύνθημα για την συνέχεια: "Είναι στιγμή για λίγα λόγια και για αποδείξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε αρκετές αγωνιστικές για να επανέλθουμε αλλά αυτό πραγματοποιείται μόνο μέσα από τις νίκες. Έχουμε τις δυνατότητες για να το κάνουμε και μόνο από μας εξαρτάται να το αποδείξουμε".

Εξέλιξη στην δίκη Ζαχουδάνη και Ανδριά

Ηθική δικαίωση υπήρξε σήμερα το πρωί για την ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση με τους κ.κ. Ζαχουδάνη και Ανδριά με τον πρώτο να καταδικάζεται σε 5ετή φυλάκιση και τον δεύτερο να αθωώνεται. Ο νομικός του Ερασιτέχνη Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, που συνέταξε την μηνυτήριο αναφορά πριν από 6,5 σχεδόν χρόνια κατά των κ.κ. Ζαχουδάνη και Ανδριά και παρεβρέθηκε στην δίκη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero 107,4” για το τι ακριβώς συνέβη καθ΄ όλη την διάρκεια της διαδικασίας μέχρι να φτάσει η υπόθεση στις αίθουσες των δικαστηρίων.

"Πρόκειται για μία μήνυση που υπέβαλε ο ΑΣ Άρης τον Ιούνιο του 2002 μετά από τον έλεγχο από το Ελεγκτικό Συμβούλιο και το σχετικό πόρισμα που είχε εκπονήσει. Βασιζόμενος τότε ο ΑΣ στο πόρισμα αυτό με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης προχώρησε στην άσκηση μήνυσης σχετικά με τα θέματα που προέκυπταν με το πόρισμα. Η ΠΑΕ Άρης συνέχισε την υπόθεση σαν άμεσα ζημιωθείσα ενώ ο ΑΣ Άρης ήταν έμμεσα ζημιωθείσας βάσει του 10%.

Σήμερα που εκδικάστηκε η υπόθεση ο κύριος Ανδριάς απηλλάγη των κατηγοριών ενώ ο κ. Ζαχουδάνης τιμωρήθηκε με ποινή 5 ετών φυλάκισης για την οποία μπορεί να ασκήσει έφεση και η έφεση αυτή μπορεί να επιφέρει αναστέλλουσα δύναμη μόνο αν καταβάλει την χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ. Αυτό αποτελεί μία ουσιαστική δικαίωση βάσει της πρωτόδικης απόφασης τόσο για τον ΑΣ Άρη όσο και της ΠΑΕ Άρης καθώς δικαιώθηκε μία προσπάθεια ώστε να καταδειχθεί το πρόβλημα που είχε ανακύψει από την σύμβαση παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων προς τον “Alpha Digital”.

O λόγος για τον οποίο τιμωρήθηκε ο κ. Ζαχουδάνης είναι γιατί τουλάχιστον τα χρήματα τριών επιταγών δεν είχαν καταλήξει ποτέ στα ταμεία της ΠΑΕ δηλαδή περί το 1.000.000 ευρώ. Είναι οι επιταγές που πληρώθηκαν από την συνδρομή του ΑΣ και μελών της επόμενης διοίκησης της ΠΑΕ Άρης είναι αυτές που έγιναν κατασχέσεις σε περιουσιακά στοιχεία του Άρη, είχαν γραφτεί προσημειώσεις υποθήκης κτλ. Ήταν επικίνδυνο καθώς ο Άρης δεν θα μπορούσε να αιτηθεί την υπαγωγή στο άρθρο 44 και γι’ αυτό υπήρχε τότε το κατεπείγον να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες. Τότε τρέχαμε νυχθημερόν για υποθέσεις που τελικά αποδείχτηκε σήμερα ποιος έφταιγε".

Αναφέροντας τους μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν, σημείωσε: "Σήμερα κατέθεσε και ο κ. Σκόρδας ως μάρτυρας ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός, ο κ. Ζορπίδης, ο κ. Σπηλιώπουλος, ο τέως βουλευτής ο οποίος είχε κάνει ερωτήσεις στην Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα, ο Καραμπέρης και ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος. Είναι δύσκολο να μεταφέρω την ακροαματική διαδικασία και τις καταθέσεις των μαρτύρων. Ο Ανδριάς δεν είχε κανένα μάρτυρα".

Για την επόμενη μέρα και το τι επρόκειτο να ακολουθήσει, σχολίασε: "Η βούληση του κ. Σκόρδα και εγώ συμφωνώ με την άποψή του και προσωπικά και φαντάζομαι αυτή θα είναι η βούληση και η διάθεση και των λοιπών όχι μόνο φίλων του Άρη και των μετόχων και του διοικητικού συμβουλίου, είναι η άσκηση αγωγής κατά του κ. Ζαχουδάνη ώστε να αναζητήσει τα απολεσθέντα χρήματα και βάσει της απόφασης τουλάχιστον πρωτόδικα έτσι όπως έχει εκφραστεί από το δικαστήριο".

Επισημαίνοντας την σημαντική συμβολή του νυν προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, για το όλο ζήτημα, υπογράμμισε: "Ο κ. Σκόρδας ήταν μεταξύ αυτών, για να αποκαθίσταται η τάξη, αυτός ο οποίος είχε κυνηγήσει την υπόθεση την είχε πιστέψει όχι φυσικά για κανένα δικό του όφελος αλλά γιατί θεωρούσε όπως και εμείς ότι ζημιώθηκε ιδιαίτερα η ΠΑΕ Άρης και μάλιστα με ποσά που ήταν ικανά να συντηρήσουν την ΠΑΕ Άρης για μία ολόκληρη χρονιά και φυσικά δεν θα είχε την συνέχεια και τα αποτελέσματα που μεσολάβησε η οποία ήταν σε δύσκολα κατατόπια.

Οι γνωρίζοντες θα θυμούνται τι έγινε μετά την έλευση του κ. Ζαχουδάνη. Το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στα της ΠΑΕ Άρης είναι ο κ. Σκόρδας φαντάζομαι θα συνεχίσει, όπως και το εξέφρασε μετά την έκδοση της απόφασης σήμερα, γιατί έτσι πρέπει να κάνει η ΠΑΕ Άρης και γιατί το πιστεύει ο ίδιος. Ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να κάνουμε ως φίλοι του Άρεως και όχι μόνο σαν επαγγελματίες".



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ