ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Σεβόμαστε όλες τις ομάδες"

Ερνάντεθ: "Σεβόμαστε όλες τις ομάδες"
Ερναντεθ

Δηλώσεις πραγματοποίησαν οι Λάμπρος Σκόρδας και Κίκε Ερνάντεθ για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Ο πρόεδρος της, Λάμπρος Σκόρδας, μεταξύ άλλων τόνισε: " Βλέπουμε πάντα την κορυφή και αν τα καταφέρουμε γιατί όχι και να μην πάρουμε το πρωτάθλημα". Αντίθετα ο Κίκε Ερνάντεθ στην δική του δήλωση κράτησε πιο χαμηλούς τους τόνους.

Ο Ισπανός προπονητής του Άρη σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ από το Ζέεφελντ της Αυστρίας την κλήρωση του πρωταθλήματος τονίζοντας πως: " Σε κάθε κλήρωση έτσι κι αλλιώς υπάρχει μία σειρά, θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους μας αργά ή γρήγορα.

Το πρώτο βασικό δεδομένο είναι ότι σεβόμαστε όλες τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε. Το δεύτερο βασικό ζητούμενο είναι να κερδίσουμε τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Λεβαδειακό. Το επόμενο βασικό θέμα είναι να κερδίσουμε τον δεύτερο αγώνα, μετά να κερδίσουμε τον τρίτο αγώνα και ούτω καθεξής

".

2-3 εβδομάδες εκτός ο Ρονάλντο

Στο αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία του Άρη στο Ζέεφλεντ της Αυστρίας συνεχίστηκε και σήμερα με δύο προπονήσεις που περιλάμβαναν γυμναστήριο, σάουνα και βίντεο.

Το δυσάρεστο πρόβλημα που προέκυψε είναι μια θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο του Ρονάλντο Γκιάρο που σύμφωνα με την πρώτη ιατρική εκτίμηση θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για δύο με τρεις εβδομάδες. Για τον λόγο αυτό αύριο θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα.

Πρώτα Ρεγκέιρο, μετά Ρόσας

Ένα από τα θέματα στο οποίο αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη μέσα στις επόμενες μέρες είναι σε αυτό του Μάριο Ρεγκέιρο. Με τον διεθνή Ουρουγουανό αριστερό χαφ έχει επέλθει ήδη μαζί του συμφωνία και αυτό που απομένει είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να τα βρει με αυτή της Βαλένθια στην επαφή που θα υπάρξει.

Το καλό κλίμα για την απόκτηση του Ρεγκέιρο αποκάλυψε στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης Αλεχάντρο Λέμπο.

Εκτός του Ρεγκέιρο στα υπόψη της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι πάντα και ο διεθνής τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μιχάλης Σηφάκης, για τον οποίο επίσης αναμένονται εξελίξεις από μέρα σε μέρα.

Σε περίπτωση πάντως που δεν προχωρήσει του διεθνή Ουρουγουανού στα υπόψη του Άρη φαίνεται να βρίσκεται ο 28χρονος Μάριο Ρόσας της Καστεγιόν.

Ο τελευταίος μάλιστα σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του ο Κίκε Ερνάντεθ και του ζήτησε να έρθει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.



















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ