ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Θα τους σεβαστούμε"

Ερνάντεθ: "Θα τους σεβαστούμε"
Ερναντεθ

Ο Κίκε Ερνάντεθ σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Άρη, το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA

" Ο βασικός σκοπός μας είναι ασφαλώς να περάσουμε στην επόμενη φάση αλλά θα αντιμετωπίσουμε με σεβασμό τον αντίπαλό μας. Άλλωστε τίποτα δεν είναι σίγουρο στο ποδόσφαιρο. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου δεν υπάρχει μικρός η μεγάλος εχθρός, ούτε βέβαια υπάρχουν ανίκητοι αντίπαλοι.

Ο Άρης είναι μια ομάδα που μεγαλώνει και θέλει πάντα να κερδίζει αλλά τον ίδιο στόχο έχει σίγουρα και η ομάδα της Κροατίας. Έχουμε ήδη αρχίσει να συλλέγουμε πληροφορίες για την Σλάβεν Κοπρίβνιτσα. Θα δούμε κάποια βίντεο με τα παιχνίδια της και θα την παρακολουθήσουμε από κοντά σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ξέρουμε ότι ήταν δεύτερη στο περυσινό πρωτάθλημα και ότι έφερε 0-0 στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι στο κροατικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι στις 14 Αυγούστου θα είμαστε στο επίπεδο ανταγωνιστικότητας που απαιτείται για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο



", ήταν τα λόγια του προπονητή του Άρη.

Ο Ισπανός τεχνικός, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή: " Ο Άρης έχει αλλάξει και είναι πλέον εντελώς διαφορετική ομάδα συγκριτικά με την προπέρσινη. Η ομάδα είναι σίγουρα πιο δυνατή και η πρόοδος που έχει συντελεστεί είναι μεγάλη. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το γεγονός ότι ήμασταν στους ισχυρούς της κλήρωσης για το ΟΥΕΦΑ. Ο Άρης κερδίζει σιγά σιγά το σεβασμό και στην Ευρώπη και ο στόχος είναι να ανεβαίνει όλο και ψηλότερα".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ