ΑΓΓΛΙΑ

Ερωτικό ταξίδι στις Μπαχάμες για Ά.Κόουλ!

Ερωτικό ταξίδι στις Μπαχάμες για Ά.Κόουλ!
Σέριλ Κόουλ-ΦΏΤΟ

Ταξίδι στις Μπαχάμες για να πάρει "συγχωροχάρτι" για τις απιστίες του, προσέφερε ο Ά.Κόουλ στη σύζυγό του!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Sun", η διάσημη τραγουδίστρια του συγκροτήματος "Girls Aloud", δεν έχει δώσει ακόμα συγχωροχάρτι στον άσο της Τσέλσι για το πρόσφατο ερωτικό του παραστράτημα με την κομμώτρια Άιμι Γουόλτον, με τον Άσλει Κόουλ να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να της αλλάξει γνώμη.
Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι κοιμάται στο ίδιο σπίτι αλλά σε χωριστά δωμάτια, η Σέριλ Κόουλ του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κάνουν σεξ για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ πέρα από το γεγονός ότι μιλιούνται ελάχιστα, ο φωτογραφικός φακός τους έχει "συλλάβει" να μην φορούν καν τις βέρες από το γάμο τους.

Τι σκαρφίστηκε λοιπόν ο διεθνής Άγγλος αριστερός μπακ; Να της προσφέρει ένα αεροπορικό ταξίδι στις Μπαχάμες τον Ιούνιο, που θα περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις για το ζεύγος, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να "εξιλεωθεί' για τα λάθη που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο γάμο του.

"Ο Άσλεϊ είναι αξιολύπητος τους τελευταίους μήνες και η Σέριλ τον έκανε να πληρώσει πραγματικά για αυτό που έκανε. Πιστεύει ότι το ταξίδι αυτό είναι η τελευταία κίνηση για να γίνουν τα πράγματα όπως ήταν στο παρελθόν.

Ελπίζει επίσης ότι η απαγόρευση... σεξ που του έχει επιβληθεί θα αρθεί, όταν θα είναι μαζί διακοπές", τόνισε ένας φίλος της ποπ-σταρ, και συνέχισε:

"Η Σέριλ δέχτηκε πίσω τον Άσλεϊ επειδή τον αγαπάει. Όμως είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να ξεπεράσει αυτό που έγινε.

Παρόλο που ζουν στο ίδιο σπίτι, δεν συμπεριφέρονται στην ουσία ως ζευγάρι και κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια. Ο Άσλεϊ έχει ακόμα πολλά να κάνει.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η Σέριλ να απορρίψει τις προσφορές ταξιδιών που της έχει κάνει. Έχει ακόμα πολύ δρόμο να διανύσει μέχρι να πάρει πίσω τη θέση που είχε στην καρδιά της, αλλά και το κρεβάτι της".












TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ