ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση Τσάκα

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση Τσάκα
INTIME SPORTS

Κλειδί των εξελίξεων η... εμφάνιση της εγγυητικής τραπέζης με τα λεφτά που θα βάλει ο πρίγκιπας στον ΠΑΟ.

Η πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη υπέγραψε το προσύμφωνο για την παραχώρηση των μετοχών της στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο πρίγκιπα Σουλτάν μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ με μία τροποποίηση σε σχέση με την πρόταση που είχε στείλει ο υποψήφιος αγοραστής.

Οι μεγαλομέτοχοι της "πράσινης" ΠΑΕ πρότειναν στον Σαουδάραβα να συμμετάσχει στην τρέχουσα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου που είναι ύψους 15 εκατ. ευρώ και σε μία επόμενη αύξηση να καταθέσει άλλα 55 εκατ. ευρώ.

Συνολικά θα βάλει δηλαδή 70 εκατ. ευρώ, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει στην πρόταση του...Με την τροποποίηση που έκανε η πλευρά Βαρδινογιάννη, ο πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Νάσερ Αλ Σαούντ μπορεί να γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, χωρίς να υπάρχουν άλλες καθυστερήσεις.

Παρόλα αυτά ο Έλληνας εκπρόσωπος του, Βλάσης Τσάκας, 'κλωτσάει" και υποστηρίζει πως η πρόταση του πρίγκιπα είναι να καταβάλλει σε πρώτη φάση 20 εκατ. ευρώ. Η στάση του άρχισε να γεννάει ερωτηματικά για το αν πράγματι υπάρχουν τα χρήματα που αναφέρονται στην πρόταση του πρίγκιπα. Γιατί αν υπάρχουν, τότε δεν έχει κανένα λόγο να... πατάει φρένο στην υλοποίηση του μεγάλου deal.

Ο Σαουδάραβας βάζει 15 εκατ. ευρώ και με την κάθε μετοχή να τιμάται προς 0,33 ευρώ θα αποκτήσει πάνω από το 80% του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ!Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, αφού αυτή η ιστορία με τον πρίγκιπα από την Σαουδική Αραβία δεν πρόκειται να τραβήξει χρονικά και ήδη έχει αρχίσει να κουράζει. Εάν υπάρξει νέα καθυστέρηση από την πλευρά του Τσάκα για την υπογραφή του προσύμφωνου, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Πάντως, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι διατεθειμένος να πει "ναι" σε ότι του προτείνει ο πρίγκιπας με την προϋπόθεση ότι θα εμφανίσει την εγγυητική τραπέζης με τα λεφτά που έχει πει ότι θα βάλει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Για ότι νέο υπάρχει θα σας ενημερώνουμε...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ