ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερωτηματικό ο Σέριτς

Ερωτηματικό ο Σέριτς
Σεριτς

Aποφασισμένοι να ξεκινήσουν με νίκη τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, απέναντι στο Αιγάλεω

Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος απέναντι στο Αιγάλεω ήταν ονειρεμένο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ωστόσο απο τότε έχει... κυλήσει αρκετό νερό στο αυλάκι, με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να βρίσκονται πλέον 8 βαθμούς μακριά απο την κορυφή και να θέλουν πάση θυσία τη νίκη απέναντι στο "Σίτι" για να διατηρήσουν όσες ελπίδες έχουν αυτή την στιγμή για πρωτάθλημα.
Απο τότε που επέστρεψαν οι παίκτες στις προπονήσεις, ο Βίκτορ Μουνιόθ τους τονίζει οτι κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Χατζάρα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απο τη νίκη, κάτι που τόνισε στους τρεις αρχηγούς και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην συνάντηση που είχε μαζί τους την Παρασκευή.

Οι παίκτες απο την πλευρά τους είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν δυνατά τον δεύτερο γύρο και ν' αφήσουν στην άκρη τ' αρνητικά αποτελέσματα στους τελευταίους αγώνες του 2006. Τα προβλήματα βεβαίως δεν λείπουν απο την Παιανία αφού δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Βύντρα, Νίλσον, Γκούμας, Δάρλας, Παπαδόπουλος και Γκονζάλες, που θα διακδικούσαν θέση στην ενδεκάδα υπό διαφορετικές συνθήκες, ενώ υπάρχει και η απουσία του μακροχρόνια τραυματία, Ηλία Κώτσιου.

Απρόοπτο με Σέριτς, υποψήφιος ο Λεοντίου
Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην λίστα του Βίκτορ Μουνιόθ είναι αυτό του Άντονι Σέριτς που υποφέρει απο ίωση. Ο Κροάτης μπακ-χαφ υποφέρει απο ίωση, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την Κυριακή, καθώς δεν έχει πυρετό μέχρι τώρα, όμως το ιατρικό επιτελείο θέλει να περάσει το βράδυ και μετά να δει σε τι κατάσταση είναι ο ποδοσφαιριστής.

Σε περίπτωση που ο Σέριτς αποκλειστεί απο την αποστολή και σε συνδυασμό με την δεδομένη απουσία του Δάρλα, ο Σωτήρης Λεοντίου θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας, αφού είναι απο τους λίγους αριστεροπόδαρους που έχουν απομείνει στον Ισπανό τεχνικό, ενώ την περασμένη περίοδο είχε αγωνιστεί στην συγκεκριμένη θέση στον επαναληπτικό με την Βίσλα και τα είχε πάει αρκετά καλά.

Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Γκαλίνοβιτς

Απο εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί η επιστροφή του Μάριο Γκαλίνοβιτς στην αρχική ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος μετά απο τέσσερις μήνες (!), καθώς λόγω του τραυματισμού του, ο Κροάτης τερματοφύλακας είχε αγωνιστεί τελευταία φορά με την Ξάνθη (09.09.06).

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις Μόρις, Μπίσκαν και Άντονσον είναι σίγουροι στην αμυντική γραμμή της ομάδας (αριστερά αν δεν είναι ο Σέριτς θα είναι ο Λεοντίου), Μπόβιο και Τζιόλης θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, ενώ Ρομέρο (δεξιά), Ίβανσιτς (αριστερά) και Βίκτορ (επιτελικός) θα είναι οι τρεις μέσοι που θα βοηθούν τον Σαλπιγγίδη που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος του "τριφυλλιού".

Είναι χαρακτηριστικό οτι για να συμπληρωθεί η αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο νεαρός, Σωτήρης Νίνης, που δεν έχει "κλείσει" ακόμη τα 17 (είναι 16 ετών και 8 μηνών).

Ερωτηματικό η παρουσία του κόσμου
Στους τελευταίους αγώνες του 2006 οι οπαδοί δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις με τους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας, ωστόσο αρκετοί ευελπιστούν οτι οι 20 μέρες που πέρασαν απο τον αγώνα με την Καλαμαριά θα λειτουργήσουν ευεργετικά, έτσι ώστε όλοι να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, πάντως είναι πιθανό η ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα και μια ενδεχόμενη "γκέλα" του Ολυμπιακού στην Ξάνθη ν' αποτελέσει κίνητρο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, σε διαφορετική περίπτωση το ΟΑΚΑ θα είναι "παγωμένο".


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ