ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έσε: "Ήθελα να γυρίσω το συντομότερο δυνατόν"

Έσε: "Ήθελα να γυρίσω το συντομότερο δυνατόν"
INTIME SPORTS

Ο Σαντιάγκο Έσε στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει γρήγορα στη δράση, πράγμα το οποίο έγινε.

Ο Σαντιάγκο Έσε αγωνίστηκε με μάσκα στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 επί του Άρη. Ο Αργεντινός μέσος στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως ήθελε να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν μετά τον τραυματισμό του στη μύτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έσε:

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του: "Σήμερα ένιωσα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και όλη η ομάδα. Ήθελα να γυρίσω το συντομότερο δυνατόν στη δράση. Το συζήτησα με τον προπονητή και τον γιατρό. Κάναμε κάποιες δοκιμές με τη μάσκα στην προπόνηση, είδαμε ότι μπορούσα να παίξω και το δοκιμάσαμε".

Για το ματς: "Ο στόχος μας ήταν να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο πολύ δυνατά. Καταφέραμε να το κάνουμε σε μεγάλο βαθμό. Παρότι μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές, είμαστε ευχαριστημένοι με όλα όσα πετύχαμε".

Για την απόφαση του να πάει στον Ολυμπιακό: "Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, όλοι στον Ολυμπιακό με έχουν υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο και έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Νιώθω πολύ άνετα στην ομάδα και ότι έχω προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό. Ο μόνος τρόπος να τους ευχαριστήσω είναι στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ